Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Carnival Snowboard Session After Party 2017

Carnival Snowboard Session After Party 2017Glazbeni dio programa ovogodišnjeg Carnival Snowboard Sessiona održati će se u Omladinskom kulturnom centru Palach, Kružna 8, 04.02.2017. od 21:00 sati.

Vikend pun vratolomija kulminirat će koncertom gdje će nastupiti Kiša metaka, Reinkarnacija Opatija Hip-Hop i Ličo & Palačinka Soundsystem.

Splitska gangsta rap skupina Kiša metaka djeluje deset godina u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine. Nastali su kao ideja Papija Batine dok danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko Vručina, Oreb, VRH i Batman3000.

Njihov prvi album gotovo je preko noći postao hit i ovim momcima donio brojne rasprodane koncerte po regiji. Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

Ulogu domačina preuzima mlada opatijska skupina pod nazivom Reinkarnacija. Dečki za sebe kažu da se bave stvaranjem rap glazbe kako bi široj masi predstavili svoja razmišljanja, ali najviše zbog dobrog i kvalitetnog druženja. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić).

Za zagrijavanje prije i hlađenje nakon nastupa ova dva kolektiva zadužen je Ličo i Palčačinka Soundsystem koji će svojim odabirom prolaziti kroz najvažnije proizvođaće rima u regiji .

Njihove se pjesme ne vrte u eteru domaćih radijskih postaja, njihovi spotovi se ne prikazuju na domaćim televizijama, o njima ne piše većina domaćih medija. Zašto su onda popularniji od mnogih domaćih bendova dođite i provjerite 04.02. na Carnival Snowboard Session 2017 afteru u OKC Palach.

Predprodaja Dallas Music Shop Rijeka po cijeni od 35,00 kn, a na sam dan koncerta na ulazu po cijeni od 45,00 kn.

Start: 21:00 h

Objavljeno 27.01.2017.

Vremeplov

Znam što sam učinio za glazbu ali ne zovite me legendom. Zovite me - Miles Davis.
Miles Davis