Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Česi u klubu Place!

Česi u klubu Place!Udruga Metalaca Rijeka vam predstavlja dva fantastična te potpuno drugačija benda iz Češke. Svirka če se održati u riječkom klubu Place u ponedjeljak23.04.2012.

Zahvaljujući ekskluzivnoj turneji po Češkoj i pružanju supporta za mnoge međunarodne bendove na njihovim europskim turnejama, Smashed Face su postali jedan od predvodnika Češke hardcode/deathcore scene.

Uživo, njihove deathcore pjesme prožete žeštokim riffovima i tehničkim prijelazima ostavljaju publiku zapanjenu lakoćom kojom bend izvodi pjesme. Unatoč tome što extreme metal i nije najomiljenija i najrasprostranjenija glazba među populacijom, muzika koju izvode ovi dečki će svih natjerati na benganje. Nakon 10 godina staža i 4 albuma, možda i nisu jedan od najinovativnijih bendova, ali njihov će nadolazeći album, koji je ujedno i glazbeno najzreliji do sada, sigurno zadiviti i najzahtjevnije slušatelje.

”Misanthropocentric” je snimljen u Grapow Studiu i producirao ga je Roland Grapow (Masterplan, ex Helloween). Cover i artwork je odradio Killustrations Art a za fotografije je bio zadužen Necrania photo. Brutalni moderni death metal / deathcore neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Esazlesa je četveročlani bend koji dolazi iz Cheb-a, sa zapada Češke Republike i donose nam kombinaciju screamo, post-rock i hardcore žanra. Bend je nastao 2009. godine i od tada su izdali 3 ploče. Prva ploča je bila 10” ”Vyhlídky a konce”, druga 7” ”Chtěl bych vidět svět dětskýma očima”, a najnovija je 12” split sa njihovim prijateljima ”Five seconds to Leave”. Bend se poistovjećuje sa punk HC scenom i DIY principima.

CZAAR (Rijeka) | Brutal/sweet Metal Razbijači iz Rijeke otvaraju koncert u brutalnom štihu, kao i inače.

Upad 20 kn.
Početak 22:00.

Objavljeno 22.04.2012.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger