Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Česi u klubu Place!

Česi u klubu Place!Udruga Metalaca Rijeka vam predstavlja dva fantastična te potpuno drugačija benda iz Češke. Svirka če se održati u riječkom klubu Place u ponedjeljak23.04.2012.

Zahvaljujući ekskluzivnoj turneji po Češkoj i pružanju supporta za mnoge međunarodne bendove na njihovim europskim turnejama, Smashed Face su postali jedan od predvodnika Češke hardcode/deathcore scene.

Uživo, njihove deathcore pjesme prožete žeštokim riffovima i tehničkim prijelazima ostavljaju publiku zapanjenu lakoćom kojom bend izvodi pjesme. Unatoč tome što extreme metal i nije najomiljenija i najrasprostranjenija glazba među populacijom, muzika koju izvode ovi dečki će svih natjerati na benganje. Nakon 10 godina staža i 4 albuma, možda i nisu jedan od najinovativnijih bendova, ali njihov će nadolazeći album, koji je ujedno i glazbeno najzreliji do sada, sigurno zadiviti i najzahtjevnije slušatelje.

”Misanthropocentric” je snimljen u Grapow Studiu i producirao ga je Roland Grapow (Masterplan, ex Helloween). Cover i artwork je odradio Killustrations Art a za fotografije je bio zadužen Necrania photo. Brutalni moderni death metal / deathcore neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Esazlesa je četveročlani bend koji dolazi iz Cheb-a, sa zapada Češke Republike i donose nam kombinaciju screamo, post-rock i hardcore žanra. Bend je nastao 2009. godine i od tada su izdali 3 ploče. Prva ploča je bila 10” ”Vyhlídky a konce”, druga 7” ”Chtěl bych vidět svět dětskýma očima”, a najnovija je 12” split sa njihovim prijateljima ”Five seconds to Leave”. Bend se poistovjećuje sa punk HC scenom i DIY principima.

CZAAR (Rijeka) | Brutal/sweet Metal Razbijači iz Rijeke otvaraju koncert u brutalnom štihu, kao i inače.

Upad 20 kn.
Početak 22:00.

Objavljeno 22.04.2012.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)