Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Helloween u Milord Pubu

Helloween u Milord PubuOvoga tjedna u riječkom Milord Pubu čekaju nas tri glazbene večeri, s time da se prva održava već u srijedu, 31.10.2012...

Naravno, kao i u cijelom gradu, tako i u Milord pubu slavimo Noć vještica, ali naš Helloween party će dodatno začiniti ”dvije male vještice” pod nazivom ”Pinky & The Brain”.

Dvije talentirane djevojke s odličnim izborom pop i rock covera, jedna gitara i dva izvrsna ženska vokala (a samo za ovu prigodu i dvije metle) garancija su odličnog provoda cijele večeri, a vaše maske i prerušavanje u omiljena vam stvorenja noći su više nego dobrodošla da začine večer do kraja.

Nakon Noći vještica, u petak, 02.11. imamo jednu pravu malu glazbenu poslasticu, a to je nastup riječke grupe Maraton.

Maraton je sastav koji je 2010. godine spontano nastao u sklopu Studija Maraton, gdje se dečki usavršavaju kod vrhunskih hrvatskih instrumentalista kao što su Henry Radanović i Ivan Pešut. Glazbeni pedagozi i mentori vokalistima su Nataša Tonković, Katarina Jurić i Žanil Tataj Žak, svi višestruki dobitnici najznačajnijih glazbenih nagrada kao što su Porin i Status.

Tijekom godine odradili su brojne i zanimljive nastupe u Tunelu, Sabrageu, Stereu gdje su na mjesečnoj bazi pratili polaznike pjevače na svojevrsnoj koncertnoj promotivnoj praksi i gdje je publika svakoga puta sve brojnija. Također su nastupali kao prateći sastav poznatim hrvatskim pjevačima kao što su Tina Vukov, Jelena Radan, Marko Tolja i Sabrina Hebiri, a sudjelovali su i uz Nenu Belan i Fiumense, Marka Tolju i ENI-ce u humanitarnoj akciji “Dijete je jutro sutrašnjeg dana” u prepunom HKD-u.

Izabrani su kao sastav koji je priredio glazbeni program na Akademskoj donatorskoj večeri u restoranu Kampus, kojoj su prisustvovali mnogi hrvatski uglednici, među kojima i pokrovitelj večere, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović. Maraton je glazbena pratnja u muzičkoj priči protiv nasilja među mladima “Ajmo ti, ja i ti” te nadarenoj djeci okupljenoj u radionice “Čičak Muzičak”. Neki od nastupa mogu se pogledati na YouTube kanalu Studija Maraton, a njihov repertoar se sastoji od najvećih pop rock domaćih i stranih hitova.

U subotu 03.11. nas opet čeka dobri stari Andrija Zrinski, sa svojim nepresušnim izvorom domaćih i svjetskih rock uspješnica, koje izvodi u svom acoustic live setu!

Na sve večeri ulaz je kao i uvijek – besplatan.

Objavljeno 31.10.2012.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)