Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joke i Mala Vita - Publika nije prepoznala kvalitetu!

Joke i Mala Vita - Publika nije prepoznala kvalitetu!Petak 25.02.2011. u Stereo bio je rezerviran za nastupe dva gostujuća benda, Joke iz Francuske i Mala Vita iz Nizozemske. Trebala je to biti prava ska, reggae, folk fešta, ali nažalost zbog ne previše velikog interesa publike velika fešta je izostala.

Prvi je nastupio Joke, bend koji u svojoj glazbi kombinira sve što se može kombinirati. Ska, reggae, rap, rock samo su neki od žanrova koje ovi megaveseli parižani uspiješno spajaju u vrlo prepoznatljiv zvuk. Tijekom čitavog koncerta vokal benda pozivao je publiku na ples, ali nije uspio razdrmati uspavanu publiku. U Rijeku su došli u sklopu svoje balkanske turneje na kojoj predstavljaju svoj novi album ’’En Vente Dans Ce Monde De Merde (Na prodaju u ovom usranom svijetu)’’. Album, na kojem je gostovalo nekoliko glazbenika s ovih prostora, činio je okosnicu njihovog nastupa.

Nakon njih red je došao na bend Mala Vita koji su bili najavljeni kao headlineri, ali su ostavili slabiji dojam od Jokea. Bend okupljen s raznih strana svijeta, a djeluje u Amsterdamu, također svira kombinaciju raznih stilova s (pre)velikim utjecajem balkanskog folka. Opisuju ih kao kombinaciju Kultur Shocka i Manu Chao, a ovaj nastup je pokazao da su bliže Kultur Shocku.

Iako su u Stereu nastupili stvarno dobri bendovi, a uz to nemamo ih priliku slušati svakih mjesec dana publika to nije prepoznala pa je tako dvorana u petak ostala poluprazna, ali oni koji su došli nisu pogriješili.

Miran Milić

Objavljeno 27.02.2011.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig