Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Music Box Glazbene Radionice

Koncert Music Box Glazbene RadioniceUdruga Ri Rock vas poziva na završni koncert polaznika ’’MusicBox glazbenih radionica’’ 25.08. 2015.

Koncert će se održati na poznatom riječkom šetalištu Molo Longo (Lukobran), a u slučaju kiše koncert će biti prebačen u Omladinski Kulturni Centar Palach s početkom u 20:00.

Uz to održati će se i zanimljiva tribina s početkom u 15h u Palachu.

Na ovom posebnom događaju polaznici i sudionici besplatnih radionica za mlade pokazat će što su naučili u 7. mjeseci školovanja kojih su proveli s našim instruktorima gitare, basa i bubnja.

Na finalnom koncertu svatko od njih izvesti će pjesme kao cjelokupni bend te pokazati što znaju, a tako će im se pružiti prilika da „okuse“ onaj posebni trenutak nastupa pred publikom.

Uz njih nastupit će učenici Prve riječke hrvatske gimnazije i Gimnazije Andrije Mohorovičića iz Rijeke te mladi bend pod imenom P.A.N.K. čiji su članovi također sudjelovali u radionicama.

Podsjećamo da se ovdje radi o mladim ljudima koji su tek naučili osnove sviranja instrumenta i da im je svaki poticaj izuzetno bitan.

Prije koncerta održat će se zanimljiva tribina za sve riječke glazbenike i ljubitelje iste gdje će se uz voditelja tribine, Gorana Bonete, govoriti o riječkoj urbanoj glazbenoj sceni, prostorima za svirke, očuvanju glazbene kulture te o tome tko su konzumenti, a tko stvaratelji glazbe.

Tribina će se održati u OKC Palach s početkom u 17:00.

Objavljeno 23.08.2015.

Vremeplov

Mislim da je najbolji način za nešto napraviti stalno se kretati naprijed, nikada ne sumnjati i kretati se naprijed. Ako pogriješiš reci da si pogriješio…
John Frusciante (Red Hot Chili Peppers)