Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kreirajte novi izgled Palacha!

Kreirajte novi izgled Palacha!Savez udruga Molekula i Studentski kulturni centar vas pozivaju da svojim idejama sudjelujete u kreiranju novog izgleda Kluba Palach unutar sadašnjih dotrajalih zidova...

Cilj javnog poziva je aktivno uključivanje javnosti, prvenstveno između samih korisnika/ca prostora (novih i starih) u zajedničko stvaranje i realizaciju koncepta vizualnog uređenja prostora kluba Palacha.

Dugogodišnju tradiciju kluba Palach konačno smo spremni obilježiti novim početkom. Više desetljeća stvarana priča o kultnom prostoru dobiva svoj epilog krajem 2013. godine kada se u njegovu programsku shemu polako uvlače “novi“ stanari spremni Rijeci ponuditi sasvim novi oblik programa ali i sasvim novi izgled kluba.

Savez udruga Molekula i Studentski kulturni centar vas pozivaju da svojim idejama sudjelujete u kreiranju novog izgleda Kluba Palach unutar sadašnjih dotrajalih zidova.

Cilj javnog poziva je aktivno uključivanje javnosti, prvenstveno između samih korisnika/ca prostora (novih i starih) u zajedničko stvaranje i realizaciju koncepta vizualnog uređenja prostora Palacha.

OKVIRNE SMJERNICE:
Prednost će imati prijedlozi koji se u opremanju prostora vode filozofijom recikliranja i prenamjenom drvne građe i namještaja te rješenja čiji konačni vizualni ishod dopušta daljnje upotpunjavanje i nadograđivanje u narednim godinama rada kluba. Konačna zamisao je okupiti određen broj kvalitetnih i kreativnih ljudi koji su spremni svoje zamisli pretočiti u jedinstvenu cjelinu u duhu timskog rada te aktivno sudjelovati u samoj izvedbi.

Svakako treba uzeti u obzir program koji je planiran u prostorima kluba Palach a obuhvaćat će koncerte na dvije pozornice (mala i velika), slušaonice, predavanja, tribine, radionice, kazališne izvedbe i srodna im dešavanja.

Svi zainteresirani su dužni poslati vlastitu viziju Kluba Palach prema zadanoj kvadraturi i fotografskom zapisu koji se nalazi u prilogu.

Vaše prijedloge šaljite na adresu: su.molekula@gmail.com

TRAŽE SE:
Prijedlozi, sugestije i koncepti za uređenje dnevnog prostora Palacha koje uključuje idejna rješenja cjelokupnog prostora ili pojedinačnih prostorija što obuhvaća zidove, namještaj, prijedlog rasvjete.

Radovi se mogu prijavljivati od strane kolektiva i/ili pojedinaca/ki a potrebno je priložiti sljedeće:
- kratku biografiju (ime, prezime, datum rođenja, naziv grada, kontakt),
- skica ili nacrt rada, koncept razrađen u tekstualnom obliku (1 kartica teksta),
foto ili video dokumentacija (ukoliko postoji),
- razdoblje potrebno za izvedbu
- okvirni troškovi materijala


PREDLOŽI SVOJU IDEJU:
Zaključno s 7. ožujkom 2014.
Objavljeno 20.02.2014.

Vremeplov

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.
Nikola Tesla