Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mračna subota u Palachu!

Mračna subota u Palachu!Klub Palach ovaj je vikend bio vrlo dobar domaćin metal, odnosno rock bendovima iz susjedne Srbije. Nakon što je u petak u klubu gostovao folk-metal bend Pero Deformero, subota je bila rezevirana za nešto potupuno drugačije.

Glavni akter večeri bio je bend Dreddup iz Novog Sada, a lokalna potpora je bio bend f.O.f. Oba benda sviraju industrial rock, a ozračje njihove glazbe je vrlo mračno pa je u skladu s time protekla i ta večer.

Prvi je na pozornicu izašao f.O.f, a nastupili su kao trio s time da je bubanj zamjenila ritam mašina. U takvoj pomalo neobičnoj postavi odsvirali vrlo dobar i energičan set sastavljen od pjesama s njihovog prvog studijskog izdanja- Not One Of Them iz 2007. godine te novih stvari koje bi se trebale nači na drugom albumu.

Osim ritam mašine za stvaranje glazbe koriste i kompjuter koji uz efekt distorzije na vokalu tvori vrlo čvrst i moćan industrial zvuk.

Nakon što je f.O.f dobro zagrijao ne baš mnogobrojnu publiku na pozornicu su se popeli dečki i djevojka iz benda Dreddup. Odmah su krenuli vrlo žestoko i tako nastavili do samog kraja. Predvodi ih karizmatični vokal kojem je legendarni Phil Anselmo očiti uzor, a njegovo pjevanje je više narativnog karaktera što dodatno naglašava bijes kao glazbeni izričaj.

Nakon njihovog nastupa za izbor glazbe pobrinuli su se Griffis i RozzX čime je zaokružena večer prigodno nazvana Darkeria.

Miran Milić

Objavljeno 26.10.2010.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf