Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Officer Down proslavio 5. rođendan

Officer Down proslavio 5. rođendan Ovu je subotu 21.05.2011. riječki ska bend Officer Down slavljeničkim koncertom obilježio pet godina postojanja te, konačno, izlazak albuma imena ’’Fušeri uzvraćaju udarac’’. Kao predgrupa nastupila je Carmina Puttana kojima je to bio prvi nastup nakon gotovo godinu dana. Subotnji koncert bio je i službeni after party Čudesnog BMX džema održanog ranije tog dana u Svetom Kuzmu.

Prva je nastupila Carmina Puttana. U godinu dana izbivanja sa scene promjenili su bubnjara dok je sve ostalo i dalje isto. U prepoznatljivom stilu su odsvirali svima dobro poznatu set listu koja se godinama nije mijenjala. ’’Govno’’, ’’Genetski modificiran’’ i ’’Rangač’’ samo su neke od tih legendarnih pjesama. Iako Carmina nije ponudila ništa novo bilo je ih odlično vidjeti opet na pozornici.

Nakon njih red je došao na slavljenike. U tih pet godina postojanja promijenili su nekoliko postava što ih stalno usporavalo, ne bez obzira na to oduvijek su ih krasili dobri live nastupi. Subotnji nastup nije bio iznimka pa su tako solidno popunjenom i rasplesanom Stereu ponudili odlični svirku i zabavu. Odsvirali su sve stvari s netom izdanog albuma uz dodatak par obrada te novu stvar ’’Bubamara’’ koju su izveli dva puta, drugi put na bisu. Od ostalih svakako treba izdvojiti ’’Pivo, vino, rakija’’, ’’Brkovi’’, ’’ACAB’’...

Bila je to jako lijepa i vesela večer u Stereu obilježena proslavom rođendana, izdavanjem albuma te povratkom Carmine Puttane.

Miran Milić

Objavljeno 23.05.2011.

Vremeplov

”Ri Rock” je narodno blago.
Sandro Bastiančić (En Face), intervju za RiRock.com