Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Onli-tu i ’’Velike riječi’’

Onli-tu i ’’Velike riječi’’Otkačeni riječki ”dvojac bez kormilara” Onli-tu predstavlja videospot ”Velike riječi”, drugi singl s predstojećeg albuma.

Kamera je zatekla dečke u studiju, zabilježila odličnu atmosferu i ovjekovječila vesele momente sa snimanja pjesme. Producent i snimatelj spota je Boris Rakamarić. Pjesma ”Velike riječi” opisuje život u novom vremenu, u kojemu romantika pomalo nestaje, dok se velike riječi svakodnevno izgovaraju, a da ih pritom nitko istinski ne osjeća, niti tako ne misli.

Jedno ”volim te” poginulo je nedavno i nevino, u pjesmi koja budi našu uspavanu empatiju te koja zna što se događa, čak i kada ne znamo niti mi sami i kada prestanemo vjerovati u velike riječi.

”Velike riječi” je još jedna iskrena pjesma izašla iz radionice riječkog dvojca Onli-tu, koji se ovim singlom trudi probuditi već pomalo tvrdo društvo na osjećaje. Riječani nam poručuju: ”Ne dopustite da vas operiraju od osjećaja! Vjerujte u svoje velike riječi i vjerujte u Onli-tu!.

Objavljeno 16.09.2014.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash