Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ri Rock Demonstrator u Palachu

Ri Rock Demonstrator u PalachuPeto i zadnje ovogodišnje izdanje projekta ”Demonstrator” udruge Ri Rock donosi zadnju ovogodišnju epizodu pod radnim nazivom ”Predbožićno pank ludilo”... koje će se održati u Okc Palach 17.12.

One Step Away je koprivnićko varaždinski bend koji postoji na sceni od 2000 godine . Prvijenac ” V Šumi Drjeva Falidu” su objavili 2005. i taj album je bitan momenat hrvatske underground punk scene.

U Rijeci svoj zadnji nastup imali su 2011. na promociji novog albuma Pasa. Nakon jedanaest godina diskografske pauze tek ove godine izlazi drugi album pod nazivom ” Ni grama srama” i spot za pjesmu ”Nitko i ništa”.

Iako je ekipa iz One Step Away zvanično radila bez prekida od osnivanja benda, na scenu su se aktivno vratili prije dvije godine i od tada su svojim nastupima konstantno šire bazu fanova.

Partleki su baby punk bend osnovan 2010. od članova čakovećkih bendova Bakterije i Motorno ulje. Štos Partleka je sjajna domišljatost da konačno skinu Ramones s onog pijedestala crtić-punkera . Prvotno je njihov album ”Pošto lonac, kume ?” bio snimljen 2013 i dostupan na downloadu, a ove 2016 izašao je i kao fizičko izdanje (Slušaj najglasnije).

Svojim debijem od 25 minuta u vrlo kratkih 12 pjesama obradili su najznačajnije teme iz naših i inozemnih crtića, reklama, raznoraznih foršpana i dječjih himni koje svako dijete nauči u vrtiću . Ciljana publika ovog benda su djeca , roditelji ali i bake i djedovi jer hitovi kao ”Nije lako bumamarcu” , ”Kad se male ruke slože” ”Šubi dubi dubi”, ”Pčelica Maja”, ”Teletabisi”, ”Kišobran za dvoje”... neće ostaviti ravnodušnima nikoga

Kraj Programa je pop/punk/rock bend nastao krajem 2011. godine suradnjom četvorice prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova (Invert, MBurns, TOST). Sa autorskim materijalom odradili su dosta nastupa diljem Hrvatske. Najznačajniji nastup za bend bio je u Banjaluci na Jelen Demofestu, gdje su dobili priliku da se natječu sa 30 odabranih bendova od ukupno 400 prijavljenih iz cijele regije. Bend na festivalu osvaja drugo mjesto te vrijednu nagradu.

Osam mjeseci nakon predstavljanja svog debitantskog albuma, a povodom drugog rođendana, Kraj Programa odlučio je počastiti svoje slušatelje novim EP uratkom kratkog imena „KP EP“a krajem 2015. godine izdajusvoj drugi album pod nazivom ’’Ovdje pripadam’’.

Vrata se otvaraju u 20.00
Cijena ulaznica do 21:00 10kn, kasnije 20kn.

Objavljeno 16.12.2016.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)