Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka promocija Keopsa Nad Urom

Riječka promocija Keopsa Nad UromGrupa Keops poziva sve svoje simpatizere i vjerne fanove na druženje s bendom i premijerno gledanje njihovog novog video uratka za singl ’Od kada je otišla’.

Video spot je televizijsku premijeru već doživio na CMC televiziji, a premijerno prikazivanje u Rijeci dogoditi će se ovoga četvrtka 24.01.2013. u Caffe bar-u Nad Urom s početkom u 20:30.

Riječ je o petom singlu i tipičnoj rokerskoj baladi s albuma ”Keops” koji je ove godine objavljen u izdanju Croatia Records.

Pjesmu potpisuju članovi benda Bruno Mičetić (glazba) i Toni Šuperina (tekst), a aranžman Toni Lović. Pjesma je snimljena u studiju Plavog filma u produkciji Tonija Lovića, a video spot u Rijeci, u prostorijama stare riječke željeznice.

U spotu se pojavljuje Ana Kostić kao glumica, a za njega su zaslužni sjajni iskusni televizijski znalci - svestrana novinarka Martina Validžić, Branko Drakulić i Natanel Đuran.

Grupa Keops će sve posjetioce Caffe bara ”Nad Urom” počastiti i mini-acoustic koncertom gdje će u jednom drugačijem svjetlu i aranžmanu predstaviti svoje pjesme. Keopsi su i koncertno vrlo aktivni pa ih u bliskoj budućnosti možete gledati u Zagrebu, Čakovcu ali i u Rijeci, a više o tome provjerite na službenoj stranici benda www.keops.com.hr

Objavljeno 24.01.2013.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)