Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka promocija Keopsa Nad Urom

Riječka promocija Keopsa Nad UromGrupa Keops poziva sve svoje simpatizere i vjerne fanove na druženje s bendom i premijerno gledanje njihovog novog video uratka za singl ’Od kada je otišla’.

Video spot je televizijsku premijeru već doživio na CMC televiziji, a premijerno prikazivanje u Rijeci dogoditi će se ovoga četvrtka 24.01.2013. u Caffe bar-u Nad Urom s početkom u 20:30.

Riječ je o petom singlu i tipičnoj rokerskoj baladi s albuma ”Keops” koji je ove godine objavljen u izdanju Croatia Records.

Pjesmu potpisuju članovi benda Bruno Mičetić (glazba) i Toni Šuperina (tekst), a aranžman Toni Lović. Pjesma je snimljena u studiju Plavog filma u produkciji Tonija Lovića, a video spot u Rijeci, u prostorijama stare riječke željeznice.

U spotu se pojavljuje Ana Kostić kao glumica, a za njega su zaslužni sjajni iskusni televizijski znalci - svestrana novinarka Martina Validžić, Branko Drakulić i Natanel Đuran.

Grupa Keops će sve posjetioce Caffe bara ”Nad Urom” počastiti i mini-acoustic koncertom gdje će u jednom drugačijem svjetlu i aranžmanu predstaviti svoje pjesme. Keopsi su i koncertno vrlo aktivni pa ih u bliskoj budućnosti možete gledati u Zagrebu, Čakovcu ali i u Rijeci, a više o tome provjerite na službenoj stranici benda www.keops.com.hr

Objavljeno 24.01.2013.

Vremeplov

CD-i... Potpuno korporativni proizvod. izgledaju prejeftino i bez duše, ne mirišu na ništa.
Evan Dando (Lemonheads)