Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka novinarka osuđena na zatvor zbog satire

Riječka novinarka osuđena na zatvor zbog satire”Punk is not dead!” - poznati je grafit koji se u Rijeci svako toliko pojavi na nekom gradskom zidu ili pročelju fasade. Punk je puno više od proklamiranog imagea, frizure, ziherica, neartikuliranog bunta, odvrnutog pojačala i zvuka distorzije - punk je daleko više od glazbenog pokreta... radi se o stavu, i samo zbog toga punk nikada neće umrijeti... da gore izrečeno nije samo prazno trabunjanje možete se uvjeriti u tekstu koji slijedi.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 18.11.2005.

ELVIS STANIĆ - Bolja strana svijeta

ELVIS STANIĆ - Bolja strana svijetaNovi album Elvis Stanić Group ”Bolja strana svijeta (La meilleure partie du monde)” koji se na tržištu nalazi od ovog tjedna, promoviran je još ovog ljeta na Liburnia Jazz festivalu u Opatiji pred više od 1800 ljudi.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 18.11.2005.

DOWNFALL - Talentirani heavy metal znalci

DOWNFALL - Talentirani heavy metal znalciBand Downfall osnovan je u Rijeci u siječnju 2003., za što su zaslužni braća Igor i Rade.

Iako su prije Downfalla Rade i Igor svirali u par bandova, težeći uvijek boljemu, a potraga za pravim ljudima rezultirala je pronalaskom basiste Marka i druge gitare Karla (koji se kasnije pokazao i kao odličan vokal), i nakon prve uspješne probe, osnovan je Downfall.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 03.11.2005.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)