Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi – Vremenski pop stroj bez znakova starenja

Putokazi – Vremenski pop stroj bez znakova starenjaKad ne bismo znali koliko je broj dva (2) sudbinski povezan sa životopisom riječke skupine Putokazi, ime njezina dvostrukog DVD-a Stroj.22.2.22 doimalo bi se zagonetnim. No, prisjetimo li se da su Putokazi osnovani 22. 2. 1984. i da DVD-om koji izlazi 22. 2. 2006. navršavaju 22. godišnjicu postojanja, dobit ćemo ključ za rješenje naoko skrivenog smisla u pozadini naziva novog izdanja grupe obilježene brojem 2.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 26.02.2006.

Demobands.com - Još jedan web servis za mlade glazbenike

Demobands.com - Još jedan web servis za mlade glazbenikeDemobands.com je glazbeni portal koji, uz standardne sadržaje poput glazbenog oglasnika, foruma, novosti i recenzija koji su namijenjeni široj publici, nudi i dio posvećen isključivo demo bendovima, odnosno mladim neafirmiranim glazbenicima.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 20.02.2006.

Striptease aerobic uz rock zvukove

Striptease aerobic uz rock zvukoveNedavno je u klubu Teuta u Rijeci promoviran revolucionaran program vježbanja za žene - Striptease aerobic kojeg već neko vrijeme pohađa nemali broj riječanki u fitness centru Scorpion u Rijeci. Promocija je započela oko 23h u prepunom klubu nastupom Ane i Ive koje su pokazale zainteresiranoj publici kako uz izvrsnu glazbu i na skroz opušten, polagan, ležeran način oblikovati svoje tijelo.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 17.02.2006.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)