Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

EN FACE - Lako je ostati mlad

EN FACE - Lako je ostati mladU prodaji je novi album riječke skupine En Face ”Lako je ostati mlad”. Nakon trogodišnje pauze od posljednjeg ’best of’ albuma koji je označio i svojevrsnu prekretnicu u karijeri benda, sedmi po redu album donosi 9 sasvim novih pjesama i novu verziju ”Tvoje lice”.
Najavni singl je pjesma ”Sretan dan” za koji je u Rijeci već snimljen i video spot na zanimljivoj lokaciji - krovu stare trsatske vojarne. Kada ih pitate što im nakon svih ovih godina karijere donosi ovaj album momci će reći da ’rade pjesme, a ne karijeru’, a pod tim motom radili su i ovaj album. Pjesme su i dalje iskrene i pitke, a provjereni većinski autorski dvojac i dalje ostaju Sandro Bastiančić i Miro Vidović uz aranžersku pomoć Alena Tibljaša i Vedrana Križana koji je na ovom albumu ujedno predstavljen i kao stalni član benda.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 05.07.2005.

RIVERS - Nije rock al’ je gospel

RIVERS - Nije rock al’ je gospelRivers su riječanke, sedam djevojaka (Ana Kučan, Katarina Jurić, Maja Sindičić, Jelena Janković, Irena Ćepulić, Nataša Tonković, i Patrizia Grbac-Hrabar) koje od 1999. g. repertoar temelje na gospelu i glazbenom pravcu višeglasne interpretacije slijedeći svjetske uzore (Neri per caso, Take six, Swingle singers, New York voices…).
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 04.07.2005.

LAUFER - Ima li uopće smisla?

LAUFER - Ima li uopće smisla?”Zašto je Laufer bio jedan od najoprečnijih rock sastava u nas? Iz vrlo jednostavnog razloga. Vjerojatno nikada prije, čak ni u doba novog vala, a ni poslije, unatoč uspjehu Majki i Hladnog piva, niti jedan naš bend nije bio istodobno toliko duboko u alter-rocku (glazbeno i tekstovno) i na pragu mainstreama (tržišno i medijski)...” Aleksandar Dragaš (Jutarnji list)
Reinkarnacija na mala vrata? Tihi obrat? Take money and run? Kemija? Nostalgija? Uvrnuto prijateljstvo? Nedostatak inspiracije i posezanje u ostavštinu ”bolje” prošlosti?... samo su neka od pitanja koja se nameću nakon objavljivanja informacije da će se Laufer ponovo okupiti, i to, ovaj put, kao predgrupa na rujanskom zagrebačkom koncertu odličnih (čak i bez Nicka Olivierija) Queens of the Stone Age.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 03.07.2005.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)