Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Čije je vlasništvo ”Ri Rock”? 2. dio

Čije je vlasništvo ”Ri Rock”? 2. dioObzirom na mnoštvo rasprava, tenzija i prepucavanja koja su uslijedila nakon objavljivanja članka pod nazivom ”Demo bendovi izbacili Dejhallu iz organizacije riječkog rock festivala” autora Luke Benčića i sugovornika Damira Radovića, predstavljenog kao jednog od osnivača buduće udruge radog naziva RiRock, uredništvo Ri-rock.com magazina i ja kao autor teksta ”Čije je vlasništvo ’Ri rock’?” odlučili smo detaljnije obrazložiti napisano, ne u smislu opravdavanja, već u svrhu demokratske rasprave, te iznošenja mišljenja i stavova različitih od onih objavljenih u Jutarnjem listu. Dakle:
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 19.10.2005.

Combat rock

Combat rock”Bokte! Nabavio sam si od frenda koncert od Mejdena na videu i gledo sinoć i viš ono, Heris uzme bas i onako ga uperi u rulju, i s prstima, ono ful brzo plete i čuješ ono zvuk ko da brzo puca iz mitroljeza, a on onako, digne nogu na onaj zvučnik i maše sa basom ljevo desno ko da puca po ljudima! Kaš ti tako? A?”

Žile
Veliki odmor.
Brodograđevno industrijska škola - 1986.

Uvijek mi je bilo žao što je ulaz u Palach imao jednu povišenu stepenicu, jer bih se počesto u nedostatku koncentracije sapleo o nju i uteturao unutra. Tih dana razloga za rastrojenost bilo je i više nego li smo navikli. Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 18.10.2005.

Čije je vlasništvo ”Ri Rock”?

Čije je vlasništvo ”Ri Rock”?U izdanju Jutarnjeg lista dana 18. listopada nalazi se tekst autora Luke Benčića pod naslovom ”Demo bendovi izbacili Dejhallu iz organizacije riječkog rock festivala” gdje se govori o nezadovoljstvu dijela riječkih demo bendova s radom dotičnog promotora. Kao sugovornik se pojavljuje riječanin Damir Radović, jedan od osnivača buduće udruge demo bendova i organizator manjih klupskih koncerata poput ”Rado ližem” i dijela festivala FONA 05.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 18.10.2005.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin