Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svarica predstavlja EP ’’Tira Les’’

Svarica predstavlja EP ’’Tira Les’’Petak 20.02. u riječkom RiverPubu rezerviran je za poseban glazbeni događaj i promociju novog albuma odličnog slavenskog etno/folk sastava Svarica. (Foto: Max Petač)

Nakon 2 izdana LP albuma ”U ime Sunca” i ”U krilu Moraninom” te niza nastupa po Hrvatskoj i Europi, osmeročlani riječki ethno/folk bend inspiriran prahrvatskom i starom slavenskom kulturom, Svarica, premijerno će vam u River Pubu uživo predstaviti svoj 3 uradak, EP album pod nazivom “Tira Les”.

Sastav dolazi iz našeg liburnijskog kraja osnovan od strane dvojice talentirane braće Damira i Paula Markotića, a najviše pod utjecajem tradicionalne slavenske i europske paganske i folk muzike. Šargija, didžeridu, mandolina, frulica, drombulja, rog, harmonika, violina, gitara, bass, bubanj, udaraljke i osam glasova - sve su to instrumenti koje ovaj ”osmerac” koristi da bi vas što bolje uveli u svoju glazbenu folk priču.

Sam izlazak albuma također je najavljen za 20.2., stoga će riječka publika biti prva u mogućnosti kupiti album na dan izlaska po promotivnoj cijeni, a uz najnoviji album će, isto tako, i stariji albumi biti u prodaji po promotivnim cijenama!

Objavljeno 20.02.2015.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)