Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Beertija i Klub. slave prvih pet godina!

The Beertija i Klub. slave prvih pet godina!2013. godine The Beertija je otvorila svoja vrata u Rijeci na Trsatu, u nadi da će publika
prepoznati priču organizatora i zajedno s njima krenuti na jedinstveno glazbeno-pivsko putovanje. Nasreću, tako se i dogodilo, te pet godina kasnije oni su tu jači nego ikada i s najvećim planovima dosad.

U ovih pet godina otvorili su tri šanka, dvije terase, koncertni prostor u podrumu - Klub., ’’Das Hostel’’ u potkrovlju, pivsku listu proširili na preko 220 kvalitetnih domaćih i stranih etiketa, a kroz prostor ’’ispod klavira’’ prošao je nemali broj glazbenika, umjetnika, konobara, turista,
pivopija, slučajnih i stalnih prolaznika...

Ulaskom u svoju šestu godinu kuju se planovi za proširenje pivske ponude u skladu s rastućom hrvatskom pivskom scenom, jačanje klupskog programa i radom na jačanju lokalne craft beer scene.

Svoj jubilarni peti rođendan slave tri dana, a slavlje su započeli jučer 04.10. prvim pivskom prezentacijom u ciklusu niza prezentacija ”Meet the Brewer”.

Drugi dan slavlja rođendana odraditi će u klasičnijem tonu pa će sve okupljene razveseljavati najmlađi član njihove DJ obitelji – DJ Sajo s Nema labavo play listom!

Glavni događaj rođendanskog vikenda odvijat će se u subotu 06.10. od 21:00 pa sve do 04:00 ujutro kad će se u prostoru ’’ispod klavira’’ izmjenjivati svi DJ-i koji su od početaka do danas tu, a u Klub.u od 22:00 čast glavne atrakcije ima bend Mandrili.

Riječki rockeri iza sebe imaju 20 godina staža, 4 albuma i mnoštvo koncertnih kilometara. Od pobjede na Ri Rocku 1998. do danas, u svoj karakterističan glazbeni izričaj miješaju stilove: od rocka i popa, rapa, elektronike do indie. Prvijenac »Embryo« objavili su 2002. godine, nakon čega su uslijedili »P«, »Tibet« i »Demencija«. Kao Les Mandrills bili su prateći bend Valteru Kocijančiću na njegovom prvom solo albumu »Apstinencija«.

Objavljeno 05.10.2018.

Vremeplov

Nisam baš želio slavu. Htio sam biti odličan u tome što radim.
Ray Charles