Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Beertija i Klub. slave prvih pet godina!

The Beertija i Klub. slave prvih pet godina!2013. godine The Beertija je otvorila svoja vrata u Rijeci na Trsatu, u nadi da će publika
prepoznati priču organizatora i zajedno s njima krenuti na jedinstveno glazbeno-pivsko putovanje. Nasreću, tako se i dogodilo, te pet godina kasnije oni su tu jači nego ikada i s najvećim planovima dosad.

U ovih pet godina otvorili su tri šanka, dvije terase, koncertni prostor u podrumu - Klub., ’’Das Hostel’’ u potkrovlju, pivsku listu proširili na preko 220 kvalitetnih domaćih i stranih etiketa, a kroz prostor ’’ispod klavira’’ prošao je nemali broj glazbenika, umjetnika, konobara, turista,
pivopija, slučajnih i stalnih prolaznika...

Ulaskom u svoju šestu godinu kuju se planovi za proširenje pivske ponude u skladu s rastućom hrvatskom pivskom scenom, jačanje klupskog programa i radom na jačanju lokalne craft beer scene.

Svoj jubilarni peti rođendan slave tri dana, a slavlje su započeli jučer 04.10. prvim pivskom prezentacijom u ciklusu niza prezentacija ”Meet the Brewer”.

Drugi dan slavlja rođendana odraditi će u klasičnijem tonu pa će sve okupljene razveseljavati najmlađi član njihove DJ obitelji – DJ Sajo s Nema labavo play listom!

Glavni događaj rođendanskog vikenda odvijat će se u subotu 06.10. od 21:00 pa sve do 04:00 ujutro kad će se u prostoru ’’ispod klavira’’ izmjenjivati svi DJ-i koji su od početaka do danas tu, a u Klub.u od 22:00 čast glavne atrakcije ima bend Mandrili.

Riječki rockeri iza sebe imaju 20 godina staža, 4 albuma i mnoštvo koncertnih kilometara. Od pobjede na Ri Rocku 1998. do danas, u svoj karakterističan glazbeni izričaj miješaju stilove: od rocka i popa, rapa, elektronike do indie. Prvijenac »Embryo« objavili su 2002. godine, nakon čega su uslijedili »P«, »Tibet« i »Demencija«. Kao Les Mandrills bili su prateći bend Valteru Kocijančiću na njegovom prvom solo albumu »Apstinencija«.

Objavljeno 05.10.2018.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young