Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Shamrock Trio ovaj petak u Riveru!

The Shamrock Trio ovaj petak u Riveru!Pred nama je još jedan glazbeni vikend u riječkom River pubu i dok je petak rezerviran za riječke ”irce”, subota je određena za jedan odličan riječki zbor...

Već uhodana ekipa ”iraca” iz poznatog riječkog benda The Shamrock, osnovanog 2007. godine, nakon nekoliko studijskih uradaka i mnoštva odrađenih nastupa diljem hrvatske, kako u klubovima tako i dvoranama, svoju ljubav prema irskoj glazbi okrunila je ljeta 2014. osnivanjem tročlanog sastava tradicionalne i folklorne irske glazbe, The Shamrock Trio.

Istinska atmosfera irskih Pubova uz krigle Piva i vječne hitove kao što su ”Rocky road to Dublin”, ”Irish Rover”, ”Dirty old town” i ”Whiskey in the jar” bila je upravo nit vodilja pri osnivanju ovakvoga benda.

Trio je od ljeta 2014 održao preko 100 nastupa u hrvatskoj i inozemstvu te gostovao na radijskim i televizijskim emisijama, dokazavši kako uspješno, originalno i autentično dočaravaju veseli duh ’zelenoga otoka’.

Zbor Josip Kaplan pobjednici su prve sezone show-a HRT-a ”Do posljednjeg zbora”, a nedavno su se iz Rima vratili sa Zlatnom plaketom i Nagradom za najbolju koreografiju na Međunarodnom natjecanju ”Chorus inside”.

Surađivali su s našim mnogobrojnim estradnim umjetnicima (Neno Belan, Jacques Houdek, Marko Tolja, Toni Cetinski...) i pjevali na najvećim pozornicama Hrvatske (Arena (Pula), KD Vatroslava Lisinskog (Zagreb), Tivoli (Ljubljana), HNK u Rijeci i Splitu, Dvorana mladosti (Rijeka) ). A sada su nam odlučili ponuditi jedan posve neobičan, drugačiji, zabavniji i otkačeniji koncert - ”KAPLAN REFUŽO”! :)

Na tom će vam se koncertu predstaviti članovi PZM-a ”Josip Kaplan”, ali ne kao zbor, već pojedinačno i u raznim kombinacijama i formacijama - duetima, tercetima, kvartetima; kao solisti s pratećim vokalima ili bez njih; a cappella ili uz instrumentalnu pratnju...

Na programu su samo hitovi i kvalitetna glazba, a na vama je da dođete, da s njima pjevate, plešete, zabavljate se, popijete piće i opustite se, te ih upoznate u jednom posve novom svjetlu. Naravno, počastit će vas i sa svojim poznatim Ri-rock medleyem te još par uspješnih zajedničkih numera.

Oba nastupa počinju u 22:00, ulaz je besplatan.

Objavljeno 10.05.2017.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar