Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Večeras Mašinko u Palachu!

Večeras Mašinko u Palachu!Posljednjih godina zagrebačka punk scena naglo je eksplodirala i donijela mnogo mladih i dobrih bendova...

Među tim bendovima svakako jedno od najzanimljivijih imena je i šestorka zvana “ Mašinko „. Iako su i prijašnji albumima skrenuli pozornost na sebe ovaj zadnji ”Svugdje je doma ali lijepo je najljepše” izbacio je bend u najboljem svjetlu. Još jedna zanimljivost je ta da je taj album izbačen na vinilu čije su korice društvena igra opijanja .

Sastav nastaje 2010. godine kada se skupina prijatelja okupila kako bi svirali punk rock i dobro se zabavljali. Uz male rotacije članova po instrumentima i jednu privremenu zamjenu na poziciji gitare, trenutno su u sastavu svi koji su ikada prošli kroz njega.

Od bitnijih svirki dečki se mogu pohvaliti sa nastupima na legendarnom Dirty old festivalu, te Sarajevo punk festu. Uz to i svirke po cijeloj državi ostvarili su zapažen nastup na InMusic festivalu u Zagrebu. Podršku na domačem terenu pružit će im lovransko – opatijski punkeri Š.T.B.K. te rovinjski The Bills .

Objavljeno 21.03.2015.

Vremeplov

Mene iznenađuje da mladi ljudi ne nalaze dovoljno provokacije u ovom vremenu u kome živimo da bi stvorili nešto što je zanimljivo i drugačije. Ima tu i tamo nekih pokušaja ali to ne dobacuje na žalost previše daleko.
Zoran Vulović Vule, intervju za RiRock.com