Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Večeras Mašinko u Palachu!

Večeras Mašinko u Palachu!Posljednjih godina zagrebačka punk scena naglo je eksplodirala i donijela mnogo mladih i dobrih bendova...

Među tim bendovima svakako jedno od najzanimljivijih imena je i šestorka zvana “ Mašinko „. Iako su i prijašnji albumima skrenuli pozornost na sebe ovaj zadnji ”Svugdje je doma ali lijepo je najljepše” izbacio je bend u najboljem svjetlu. Još jedna zanimljivost je ta da je taj album izbačen na vinilu čije su korice društvena igra opijanja .

Sastav nastaje 2010. godine kada se skupina prijatelja okupila kako bi svirali punk rock i dobro se zabavljali. Uz male rotacije članova po instrumentima i jednu privremenu zamjenu na poziciji gitare, trenutno su u sastavu svi koji su ikada prošli kroz njega.

Od bitnijih svirki dečki se mogu pohvaliti sa nastupima na legendarnom Dirty old festivalu, te Sarajevo punk festu. Uz to i svirke po cijeloj državi ostvarili su zapažen nastup na InMusic festivalu u Zagrebu. Podršku na domačem terenu pružit će im lovransko – opatijski punkeri Š.T.B.K. te rovinjski The Bills .

Objavljeno 21.03.2015.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf