Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Alen Brentini u River Pubu

Video: Alen Brentini u River PubuAlen Brentini glazbenik je iz Rijeke, vrhunski gitarist i kantautor. Počeo je karijeru svirajući sa velikim imenima hrvatske estrade poput Dado Topića i Parnog Valjka, nakon čega je krenuo u solo karijeru te je do sada izdao 4 studijska albuma i uz to ostvario i 50-tak gostovanja na albumima svjetskih imena.

Posljednjih 8 godina član je jednog od najuspješnijih bendova na području Austrije, Njemačke i Švicarske, a radi se o Andreas Gabalieru, s kojim je nastupio u najvećim arenama i stadionima u spomenutim zemljama.

Paralelno sa tim, nedavno je potpisao ugovor sa jednom od najvećih diskografskih kuća na svijetu ”Universal Music/Mercury Records”, za koju je izdao svoj 4. album ”Black Tears”. Između ostalog, endorser je za neke od najprestižnijih kompanija glazbenih instrumenata kao sto su Ibanez, Breedlove, Engl Amps, Elixir, Line 6 i Klotz cables.Alen najčešće djeluje u formaciji svojeg benda, ali ponekad nastupe izvodi i u pratnji svoga oca Vjeka Brentinija što je poseban doživljaj i prilika za uživanje za sve prave ljubitelje kvalitetne gitarističke svirke i rock glazbe općenito.

Alena možete čuti ovaj petak 25.01. u riječkom klubu River Pub. KOncert počinje u 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 24.01.2019.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com