Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: One Possible Option u Hard Placeu

Video: One Possible Option u Hard PlaceuIako hrvatski glazbeni sastavi koji pjevaju na engleskom jeziku nisu rijetka pojava, ne događa se često da jedan domaći bend potpiše ugovor s njemačkom diskografskom kućom i ostvari veliku europsku turneju, a upravo je to pošlo za rukom izvrsnom riječkom kvartetu One Possible Option.

Okosnicu te alter-rock grupe, osnovane 2007. godine, čine gitarist i tekstopisac Zdravko Kasapović – Piggy (vođa nekadašnje grupe The Stuff) i njegov sin, Deni Kasapović na vokalu, kojima su se pridružili Evin Nađ na basu te Dejan Adamović – Deva na bubnjevima.

Uz nezaobilaznu žestoku i beskompromisnu svirku, iznimno važan dio One Possible Optiona su inteligentni tekstovi koji govore o realnosti, ljudskim i globalnim problemima, sugeriraju načine za rješavanje tih problema te istovremeno nude slušateljima poruku i inspiraciju. Kako bi što veći broj ljudi mogao razumjeti njihovu snažnu poruku, sve pjesme su prevedene na engleski jezik, što je rezultiralo brojnim koncertima u mnogim europskim državama (Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemačka, Italija, Švicarska).

Na jednom od nastupa prepoznali su ih predstavnici berlinskog Setalight Recordsa i odmah im ponudili izdavanje EP-a te organizaciju velike europske turneje, koja će se održati u rujnu ove godine. Prije toga, u ožujku, uz potporu njemačke predgrupe Samavayo, One Possible Option će se predstaviti i hrvatskoj publici na mini turneji.

One Possible Option - Big Black EyesUz riječki One Possible Option ovaj petak, 14.03., u zagrebačkom Hard Placeu će nastupiti i
Samavayo, berlinski stoner rock bend koji svoj underground status grade kroz 500 održanih koncerata na kojima su prikupili priličnu količinu fanova.

Samavayo su izdali 4 albuma, svirali na bezbroj velikih festivala i malih klubova i samo ih sekunda dijeli od velike popularnosti. Hard Place Vam uvijek donosi kvalitetne strane bandove pa će tako biti i ovaj put na prvom stranom gostovanju na novoj adresi.Objavljeno 12.03.2014.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain