Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Onli-tu ’’Krezub’’

Video: Onli-tu ’’Krezub’’Nakon albuma „Pozitiv mjuzik“ (Spona, 2010.) te singlova „Proljetna“ i „Velike riječi“, riječki dvojac „Onli-tu“ predstavlja novi singl i videospot interesantnog naziva „Krezub“.

Riječ je o pomalo kompliciranoj ljubavnoj priči sa sretnim završetkom koju prati prepoznatljiv zafrkani alter rock zvuk grupe „Onli-tu“.

Glazbu i aranžman su napravili Robert Slama i David Puharić, koji je napisao i tekst, a dizajn naslovnice, glazbena produkcija i režija videospota su djela Borisa Rakamarića.

Artistički videospot „Krezub“ nam djelomično daje odgovore na nekoliko začudnih pitanja: Zašto bradati muškarac dlakavih prsa odjeven u žensku haljinu stoji potpuno bos na stolcu?, Kako je moguće da prozorski okvir levitira i protivi se osnovnim zakonima fizike?, Koja je uloga lustera koji vise sa stabla i što lijepa djevojka s kravatom radi na istom tom stablu?, Nosi li svaki muškarac dio žene u sebi?, Tko je kome, i čime izazvan, pokazao srednji prst?Neka od ovih pitanja će ostati vječna misterija, no očito je da su se mladići iz sastava „Onli-tu“ još jednom dobro zabavili i pokazali da nas očekuje vrlo zanimljiv album, koji je najavljen za jesen 2015.

Objavljeno 28.02.2015.

Vremeplov

Osjećam da me nitko ne može dodirnuti dok god govorim istinu.
Henry Rollins