Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Riječko – splitska kombinacija u Klub.u

Video: Riječko – splitska kombinacija u Klub.uU petak, 03.10. s početkom u 22:30, u Klub.u na Trsatu ispod Beertije po prvi puta će se riječkoj publici predstaviti splitski band Kundyak Mezhie [kundak meže].

Band je oformljen 2005.g u Splitu i sastavljen je od iskusnih glazbenika koji i dalje paralelno sviraju i u drugim bandovima poput TBFa.

Muzika im je mješavina psychodelic jama i pop rocka. Službeni album nemaju, ali imaju dovoljno autorskih pjesama s kojima će se energično predstaviti na pozornici Klub.a.

Prije splićana publiku će zagrijati mladi riječani iz banda The Black Room koji su prošle godine dupkom napunili Klub. na Trsatu. Iz The Black Room tabora najavljuju predstavljanje novih pjesama i novog bubnjara.

Karte su u pretprodaji po 15 kuna, a mogu se nabaviti na šanku Beertije na Trsatu ili online na web stranici entrio.hr dok će na dan koncerta ulaznice biti po 20 kuna i to na ulazu u Klub.

Objavljeno 03.10.2014.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)