Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:Summer edition-kolovoz

Video:Summer edition-kolovozZavršno izdanje Summer editiona ponudit će zanimljivu kombinaciju trojice zaljubljenika u gitaru...

Frano, Pjover i Domagoj svaki na svoj osebujan način dočarati će svoje umijeće sviranja, a možda nam i zapjevaju.

Mjesto radnje je ostalo isto; dvorište Omladinskog hostela na Pećinama - svjež zrak, zelenilo, blizina mora...i zvuk gitare.

I ne zaboravimo, ulaz je ovoga puta u vidu donacija i poslužit će kao uvod u turneju ”Frano goes to Nashville”, čiji je cilj promocija ovog iznimnog i nevjerojatno mladog glazbenika i priprema njegovog put u Ameriku.

Frano Živković zaigrani je virtuoz koji svira gitaru, violinu i glasovir te pjeva i sklada. Mnogo putuje i nastupa te osvaja razna natjecanja. Svojim pojavom i glazbenom zrelošću oduševljava publiku i struku. Izuzetno mu leži solfeggio i glazbena teorija te kaže da bi, kad naraste, volio biti uspješni skladatelj.

Svoj prvi samostalni koncert klasične glazbe na gitari odsvirao je u dobi od 5 godina, a do sada je skupio preko 70 nastupa, gostovanja i koncerata. U dobi od 7 godina nastupa kao predgrupa američke gitarističke ikone Kaki King, a nedavno je u dobi od osam godina kao posebni gost zasvirao na koncertu Kings of Strings (Tommy Emmanuel, Stochelo Rosenberg i Vlatko Stefanovski), gdje je impresionirao sve prisutne u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Tom prilikom je uz Tommy Emmanuela odsvirao nekoliko njegovih kompozicija digavši cijelu dvoranu na noge uz veliki pljesak i ovacije.

Ubrzo je Frano pozvan u Nashville te je ovaj nastup zapravo uvod u turneju ”Frano goes to Nashville”, čiji je cilj promocija ovog iznimnog i nevjerojatno mladog glazbenika, kao i priprema za put u Ameriku...Nakon raspada banda N,JAB nastao je akustični freak-folk one-man projekt Pjover. Pjover dolazi iz Rijeke, snima muziku u svojoj sobi i pritom se dobro zabavlja.
Uskoro izdaje prvi d.i.y. cede imena ”PlinkPlonk.”

Domagoj Krišković, dolazi s otoka Cresa, a živi u Kastvu.Kantautor u pravom smislu riječi. Bivši je član nekoliko glazbenih sastava od kojih treba istaknuti grupu La gusta superior gdje je bio frontman, te pjevač i autor većine pjesama.mjesto: dvorište Omladinskog hostela na Pećinama
početak: 21h
dan i datum: petak, 23.08. 2013.
ulaz: donacije


Objavljeno 20.08.2013.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)