Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:Summer edition-kolovoz

Video:Summer edition-kolovozZavršno izdanje Summer editiona ponudit će zanimljivu kombinaciju trojice zaljubljenika u gitaru...

Frano, Pjover i Domagoj svaki na svoj osebujan način dočarati će svoje umijeće sviranja, a možda nam i zapjevaju.

Mjesto radnje je ostalo isto; dvorište Omladinskog hostela na Pećinama - svjež zrak, zelenilo, blizina mora...i zvuk gitare.

I ne zaboravimo, ulaz je ovoga puta u vidu donacija i poslužit će kao uvod u turneju ”Frano goes to Nashville”, čiji je cilj promocija ovog iznimnog i nevjerojatno mladog glazbenika i priprema njegovog put u Ameriku.

Frano Živković zaigrani je virtuoz koji svira gitaru, violinu i glasovir te pjeva i sklada. Mnogo putuje i nastupa te osvaja razna natjecanja. Svojim pojavom i glazbenom zrelošću oduševljava publiku i struku. Izuzetno mu leži solfeggio i glazbena teorija te kaže da bi, kad naraste, volio biti uspješni skladatelj.

Svoj prvi samostalni koncert klasične glazbe na gitari odsvirao je u dobi od 5 godina, a do sada je skupio preko 70 nastupa, gostovanja i koncerata. U dobi od 7 godina nastupa kao predgrupa američke gitarističke ikone Kaki King, a nedavno je u dobi od osam godina kao posebni gost zasvirao na koncertu Kings of Strings (Tommy Emmanuel, Stochelo Rosenberg i Vlatko Stefanovski), gdje je impresionirao sve prisutne u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Tom prilikom je uz Tommy Emmanuela odsvirao nekoliko njegovih kompozicija digavši cijelu dvoranu na noge uz veliki pljesak i ovacije.

Ubrzo je Frano pozvan u Nashville te je ovaj nastup zapravo uvod u turneju ”Frano goes to Nashville”, čiji je cilj promocija ovog iznimnog i nevjerojatno mladog glazbenika, kao i priprema za put u Ameriku...Nakon raspada banda N,JAB nastao je akustični freak-folk one-man projekt Pjover. Pjover dolazi iz Rijeke, snima muziku u svojoj sobi i pritom se dobro zabavlja.
Uskoro izdaje prvi d.i.y. cede imena ”PlinkPlonk.”

Domagoj Krišković, dolazi s otoka Cresa, a živi u Kastvu.Kantautor u pravom smislu riječi. Bivši je član nekoliko glazbenih sastava od kojih treba istaknuti grupu La gusta superior gdje je bio frontman, te pjevač i autor većine pjesama.mjesto: dvorište Omladinskog hostela na Pećinama
početak: 21h
dan i datum: petak, 23.08. 2013.
ulaz: donacije


Objavljeno 20.08.2013.

Vremeplov

Mnogo toga je već napisano za sve ove godine i vrlo je teško biti originalan. Današnje uši slušaju drugačije od ušiju 70-ih i 80-ih godina upravo zbog te količine muzike koja je napravljena.
Petar Janjatović, intervju za RiRock.com