Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zagrijavanje uz The Strange

Zagrijavanje uz The StrangeThe Strange, friški dobitnici prve novinarske, glazbene nagrade ‘’Rock&Off’’ u kategoriji ‘izvođač godine’’ te kako smo jučer saznali kandidati za nagradu IMPALA - europski nezavisni album godine, održat će u Dnevnom boravku 16. veljače zagrijavanje za riječki koncert 23. veljače u Pogonu kulture gdje će predstaviti hvaljeni album ‘’Echo Chamber’’.

U svojevrsnoj kućnoj atmosferi caffe bara Dnevni boravak, The Strange će sa svojim prijateljima i fanovima u dva navrata preslušavati album; najprije od 12:00 h do 13:00 h, a potom od 19:00 h do 20:00 h. Nakon drugog preslušavanja albuma, prigodni program se nastavlja pa će članovi benda od 21:00 h sat preuzet DJ pult i za prisutne birati glazbu iz žanrova koji ih je na neki način oblikovao odnosno doveo do albuma’’Echo Chamber’.

A, žanrovi kojima je obojan ‘’Echo Chamber’’ kreću se od indie rocka, americane, alter-countryja i baroque popa pa sve do garage rocka.

Dakle, red glazbe, red druženja, ali i red sočnih nagrada! Oni najsretniji, ali i najuporniji, u suradnji s izdavačkom kućom Dancing Bear, osvojit će album ”Echo Chamber” u LP ili CD formatu, a naravno, u igri će biti i ulaznice za predstojeći riječki koncert.

Podsjetimo, nakon 14 godina pauze The Strange su na jesen prošle godine objavili povratnički, drugi u karijeri, album ”Echo Chamber”.

Glazbena kritika, ovaj je album svrstala u sam vrh diskografskih izdanja, a krajem veljače očekujemo rezultate nagrade IMPALA koju su svojedobno odnijeli izvođači poput Adele, José Gonzalez, The XX, Caribou, Guadalupe Plata, José Gonzalez, Agnes Obel i GURR.

Dan prije promocije u Rijeci, The Strange će ’’Echo Chamber’’ putem izdavačke kuće Glitterhouse Reocrds lansirati na internacionalno tržište.Diskografska kuća Glitterhouse Records koja pod svojim okriljem čuva renomirane izvođače kao što My Baby, Pete Ubu, Woven Hand, Sixteen Horsepower, Monster Magnet, Midnight Core, Steve Earl, Butch Hancock, Willard Grant Conspiracy, The Walkabouts.

Ulaznice za riječki koncert po cijeni od 65,00kn mogu se kupiti u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka i u sustavu Entrio.Objavljeno 10.02.2019.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone