Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: NLV - Koncertna promocija debi albuma

Video: NLV - Koncertna promocija debi albumaSjajni bend NLV dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 20. siječnja, u sklopu promocije istoimenog albuma prvijenca.Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 09.12.2016.

Brkovi - Furiozan kraj godine i jak početak nove

Brkovi - Furiozan kraj godine i jak početak novePunk folk wellness mašina Brkovi 2016. zaključit će furioznom serijom koncerata, a jednakim intenzitetom nastavit će i u prvim mjesecima sljedeće godine.

Prosinački tour Brkovi su započeli u zabočkom Regeneratoru eksplozivnim nastupom koji je u svom finalu, na pjesmi «Bolje da sam s frendovima pio rujno vino» imao pravu invaziju fanova na pozornicu. The Club u Jesenicama vidjet će i čuti Brkove 16. prosinca, a dan kasnije bend će se spustiti do legendarnog Orto Bara u Ljubljani. Zadnji dani ove godine rezervirani su za Vinkovce i Beograd. Vinkovački Marinfest na rasporedu je 28. prosinca, a beogradski Depo 30.

Prvi nastup u 2017. Brkovi će imati u labinskom Alter Egu 20. siječnja. Slijede im Solin (Kameleon, 3. veljače), Dubrovnik (Lazareti, 4. veljače) i Nedelišće (Čehaj Fest 24. veljače). I dok se kalendar grupe ubrzano popunjava najdalji dogovoreni nastup je onaj 20. svibnja na moto susretima u Pleternici.

Trubulentnu godinu Brkovi će pamtiti po nekoliko izuzetnih stvari. Grupa je obogatila svoju diskografiju albumom «Torzo Dade Topića» s kojeg su skinuta tri odlična singla: «Seks i droga», «Meti ispred zvojih vrata» i «Ovce», u kojem su vokalne snage udružili sa Sassjom.

Album je koncertno promoviran na više od 40 svirki među kojima su najviše ostale upamćene dvije Tvornice kulture, u beogradskoj Hali sportova, Dublinu te na Blokstok festu u Novom Sadu gdje je izazvan pravi kaos među više od 9000 fanova.

Objavljeno 09.12.2016.

Video: Chinawoman dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture

Video: Chinawoman dolazi u zagrebačku Tvornicu kultureSjajna kanadska glazbenica Michelle Gurevich, poznatija kao Chinawoman dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 24.03. 2017.Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 08.12.2016.

Vremeplov

Uštekao sam se u pojačalo i sve potenciometre odvrtio do kraja. Ma, bolio me đon za zvuk. Samo da to zvuči glasno, moćno i iskreno...
Valter Kocijančić (Paraf), intervju za RiRock.com