Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. Pozitivan koncert - Povoljnije ulaznice do 02.11.

10. Pozitivan koncert - Povoljnije ulaznice do 02.11.Ulaznice za jubilarni deseti Pozitivan koncert u prodaji su po povoljnijim cijenama do nedjelje 02.11. Trenutno dnevne ulaznice iznose 50 kn, a dvodnevne festivalske 85 kn.

Od ponedjeljka, 03.11. cijene se dižu na 60 kn za dnevnu i 95 kn za festivalsku ulaznicu.

Nakon devet izdanja Pozitivnog koncerta u Tvornici kulture, Dvorani Dražena Petrovića i Velikog Doma sportova došlo je vrijeme da se obljetnica obilježi kako i dolikuje najvećoj i najdugovječnijoj dvoranskoj rock manifestaciji u Hrvatskoj. Na svoju desetu godišnjicu Pozitivac postaje dvodnevni festival, što je u neku ruku logičan korak naprijed.

Već je prva objava početkom rujna povukla iznimno jaku prodaju koja je u ovom trenutku puno jača od interesa za bilo koji od prošla tri Pozitivna koncerta. Ta tri prošla također su održana u Velikoj dvorani Doma sportova i bili rasprodani unaprijed.

Ovogodišnji line up donosi ukupno osam izvođača. Na pozornici desetog Pozitivca u petak, 28.11. nastupaju TBF, Jinx, Elemental i Jonathan, dok će dan kasnije, 29.11., svirati Dubioza Kolektiv, Brkovi, Kandžija i Gole žene te Luxus Lord.

U proteklih devet godina Pozitivan koncert rastao je prirodnim putem. Prvih pet sezona (2005. – 2009.) održavao se u Tvornici kulture, jedne zime (2010.) napravio je korak preko Draženovog doma prema Velikoj dvorani Doma sportova gdje se održava četvrtu godinu zaredom.

Svako izdanje dosad bilo je rasprodano s tim da su ulaznice protekle četiri sezone nestale nekoliko dana prije događaja.

Pozornicom Pozitivca prodefilirali su Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let 3, PipsChips&Videopclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Brkovi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Massimo, Elemental, Ramirez, Vatra, Svadbas, Hugh Cornwell, Lollobrigida, Quasarr i mnogi drugi, a koncert je posjetilo više od 45.000 ljudi. Sve te brojke čine ga našim najvećim i najvažnijim dvoranskim rock koncertom.

Dnevne 50 kn, dvodnevna festivalska 85 kn - od 22. rujna do 2. studenog
Dnevne 60 kn, dvodnevna festivalska 95 kn - od 3. do 27. studenog
Na dane koncerata dnevne ulaznice će biti 70 kn

Prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Objavljeno 30.10.2014.

Vremeplov

Nemojmo idealizirati situaciju, bavljenje glazbom u Hrvatskoj ne išće ništa više vremena od imanja bilo kojeg prosječno vremenski konzumirajućeg hobija...
Aljoša Šerić (Ramirez / Pavel), intervju za RiRock.com