Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. Pozitivan koncert - Povoljnije ulaznice do 02.11.

10. Pozitivan koncert - Povoljnije ulaznice do 02.11.Ulaznice za jubilarni deseti Pozitivan koncert u prodaji su po povoljnijim cijenama do nedjelje 02.11. Trenutno dnevne ulaznice iznose 50 kn, a dvodnevne festivalske 85 kn.

Od ponedjeljka, 03.11. cijene se dižu na 60 kn za dnevnu i 95 kn za festivalsku ulaznicu.

Nakon devet izdanja Pozitivnog koncerta u Tvornici kulture, Dvorani Dražena Petrovića i Velikog Doma sportova došlo je vrijeme da se obljetnica obilježi kako i dolikuje najvećoj i najdugovječnijoj dvoranskoj rock manifestaciji u Hrvatskoj. Na svoju desetu godišnjicu Pozitivac postaje dvodnevni festival, što je u neku ruku logičan korak naprijed.

Već je prva objava početkom rujna povukla iznimno jaku prodaju koja je u ovom trenutku puno jača od interesa za bilo koji od prošla tri Pozitivna koncerta. Ta tri prošla također su održana u Velikoj dvorani Doma sportova i bili rasprodani unaprijed.

Ovogodišnji line up donosi ukupno osam izvođača. Na pozornici desetog Pozitivca u petak, 28.11. nastupaju TBF, Jinx, Elemental i Jonathan, dok će dan kasnije, 29.11., svirati Dubioza Kolektiv, Brkovi, Kandžija i Gole žene te Luxus Lord.

U proteklih devet godina Pozitivan koncert rastao je prirodnim putem. Prvih pet sezona (2005. – 2009.) održavao se u Tvornici kulture, jedne zime (2010.) napravio je korak preko Draženovog doma prema Velikoj dvorani Doma sportova gdje se održava četvrtu godinu zaredom.

Svako izdanje dosad bilo je rasprodano s tim da su ulaznice protekle četiri sezone nestale nekoliko dana prije događaja.

Pozornicom Pozitivca prodefilirali su Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let 3, PipsChips&Videopclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Brkovi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Massimo, Elemental, Ramirez, Vatra, Svadbas, Hugh Cornwell, Lollobrigida, Quasarr i mnogi drugi, a koncert je posjetilo više od 45.000 ljudi. Sve te brojke čine ga našim najvećim i najvažnijim dvoranskim rock koncertom.

Dnevne 50 kn, dvodnevna festivalska 85 kn - od 22. rujna do 2. studenog
Dnevne 60 kn, dvodnevna festivalska 95 kn - od 3. do 27. studenog
Na dane koncerata dnevne ulaznice će biti 70 kn

Prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Objavljeno 30.10.2014.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)