Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. Pozitivan koncert

10. Pozitivan koncertNajveći domaći dvoranski rock događaj, tradicionalni Pozitivan koncert, slavi ove godine 10. obljetnicu svojim najvećim i programom najbogatijim izdanjem dosad.

Kroz dva dana, 28. i 29. 11., Pozitivan koncert još jednom će uz sjajan line up i jeftine cijene ulaznica podsjetiti na svoju edukativnu stranu.

Pitanja vezana uz problematiku AIDSa i HIVa, kao i svih spolno prenosivih bolesti i dalje su glavna okosnica pokretanja Pozitivnog koncerta, koji već dugi niz godina zajedno organiziraju Udruga HUHIV i LAA.

Započet 2005. godine u Tvornici kulture, Pozitivan koncert na svom je putu do Doma sportova prvo pet puta rasprodavao taj zagrebački klub nakon čega se jedne godine zadržao i u K.C. Dražen Petrović. Posljednje tri godine Pozitivan koncert svaki je put rasprodao veliku dvoranu Doma sportova, pa je uz jubilarno deseto izdanje bilo logično da događaj ove godine preraste u formu festivala.

U prethodnim godinama Pozitivan koncert publici je donio nezabpravne nastupe Dubioze Kolektiva, Hladnog Piva, Leta3, TBF-a, Elementala, Stereo MCs, Brkova, S.A.R.S.-a, Laibacha, Urbana & 4, Bareta & Majki i cijelog niza atraktivnih regionalnih i inozemnih izvođača koje je u devet izdanja vidjelo oko 45.000 posjetitelja. Niti ove godine neće biti puno drugačije jer se očekuje da će Pozitivac biti rasprodan.

Line up će LAA, tradicionalno, objaviti u prvim danima rujna, kada će u prodaju biti puštene i ulaznice.

Objavljeno 24.05.2014.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)