Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. Pozitivan koncert

10. Pozitivan koncertNajveći domaći dvoranski rock događaj, tradicionalni Pozitivan koncert, slavi ove godine 10. obljetnicu svojim najvećim i programom najbogatijim izdanjem dosad.

Kroz dva dana, 28. i 29. 11., Pozitivan koncert još jednom će uz sjajan line up i jeftine cijene ulaznica podsjetiti na svoju edukativnu stranu.

Pitanja vezana uz problematiku AIDSa i HIVa, kao i svih spolno prenosivih bolesti i dalje su glavna okosnica pokretanja Pozitivnog koncerta, koji već dugi niz godina zajedno organiziraju Udruga HUHIV i LAA.

Započet 2005. godine u Tvornici kulture, Pozitivan koncert na svom je putu do Doma sportova prvo pet puta rasprodavao taj zagrebački klub nakon čega se jedne godine zadržao i u K.C. Dražen Petrović. Posljednje tri godine Pozitivan koncert svaki je put rasprodao veliku dvoranu Doma sportova, pa je uz jubilarno deseto izdanje bilo logično da događaj ove godine preraste u formu festivala.

U prethodnim godinama Pozitivan koncert publici je donio nezabpravne nastupe Dubioze Kolektiva, Hladnog Piva, Leta3, TBF-a, Elementala, Stereo MCs, Brkova, S.A.R.S.-a, Laibacha, Urbana & 4, Bareta & Majki i cijelog niza atraktivnih regionalnih i inozemnih izvođača koje je u devet izdanja vidjelo oko 45.000 posjetitelja. Niti ove godine neće biti puno drugačije jer se očekuje da će Pozitivac biti rasprodan.

Line up će LAA, tradicionalno, objaviti u prvim danima rujna, kada će u prodaju biti puštene i ulaznice.

Objavljeno 24.05.2014.

Vremeplov

Mislim da smo dokazali da ne moraš biti samo lijep, neobrazovan i beskrajno ambiciozan da bi uspio na estradi odnosno u popularnoj kulturi.
Boris Bele (Buldožer)