Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2. Under The Bridge

2. Under The Bridge2. Under The Bridge – Sava Music Festival će se održati 21.05.i na njemu će nastupiti čak sedamnaest izvođaća na dvije pozornice.

Nakon jednogodišnje pauze održati će se 2. Under The Bridge - Sava Music Festival u subotu 21. svibnja na nasipu kod okretišta tramvaja Savski most u Zagrebu. Festival će se ove godine održati na 2 floora na kojem će nastupiti Gustafi, Đubrivo, Stillness, Zadruga, Beetantone, The Welcomin’ Committee in Flames, Fraktura mozga, Šta ima?, Dykeman family, Eve & The Evils, Replica, Lager, Prazna lepinja, Ge-Par-De, Golden Spiral, Suicide Bar i Trip to Zion Dj crew. Festival će započeti u 13 sati i trajati sve do 02 sata iza ponoći.

Kao i prve godine, festival se organizira s namjerom kvalitetnog oživljavanja savskog nasipa oko Savskog mosta i mjesta gdje se nalazilo poznato zagrebačko gradsko kupalište na Savi, kao starog i zaboravljenog, a sada novootkrivenog mjesta druženja u gradu Zagrebu, barem jednom godišnje.

Under The Bridge - Sava Music Festivalom nastojat ćemo promicati urbanu kulturu sport i rekreaciju, te obogatiti Savski nasip novim sportskim i kulturnim sadržajima i pomoci Gradu
Zagrebu i RH Hrvatskoj da prosšri turističku, kulturnu i sportsku ponudu.

Ovim festivalom želimo aktivnije predstaviti i mlade bendove i DJ-eve i približiti ih široj publici s ciljem poticanja nove urbane glazbene scene.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 55 kn do 17.svibnja, a od 18. svibnja 75 kn, te 95 kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop- Tratinska 22, Kingston - Radiceva 3, Punkt 13 - Ilica
14, Kovač - Masarykova 14, Dancing Bear - Gundulićeva 7, te u svim dućanima Eventim sistema i na www.eventim.hr. Rezervacije: sasha.cult@yahoo.com

Objavljeno 14.05.2011.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)