Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2CELLOS i Hladno Pivo među nominiranim

2CELLOS i Hladno Pivo među nominiranimSvjetski poznati virtuozi na violončelima, 2CELLOS i Hladno Pivo među nominiranim su izvođačima za ovogodišnju dodjelu nagrada 2015 MTV EMA.

Time su ušli u izbor za najboljeg izvođača iz regije! Ceremonija dodjele ”MTV Europe Music Awards” nagrada održat će se u Milanu, u Italiji i to u Mediolanum Forumu, u nedjelju 25.10.

I ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano pet izvođača, od čega je već četiri nominirao MTV i oni su se izravno plasirali u MTV Best Adria Act utrku, dok će petog nominiranog izvođača izabrati publika.

Četiri izvođača koja je nominirao MTV za MTV Best Adria Act nagradu:
2CELLOS
Daniel Kajmakoski
Marčelo
Hladno pivo

Peti nominirani izvođač će biti izabran po principu Wild Crad nominacije, odnosno publika će glasanjem na društvenoj mreži Twitter odlučiti tko će se boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Glasovi publike odlučit će o tome tko će od sljedećih izvođača postati jedan od petero nominiranih za Best Adria Act nagradu:
Billy Andol
Jackson
Sajsi MC
Sassja
Siddharta

”Ova nominacija predstavlja dodatnu motivaciju za još rada, novih pjesama, albuma, nagrada. Drugari, bacite koji glas za mene, jer bi i ja vama to učinila...a i OK sam.”, kaže Sassja, koja se nakon nastupa na mnogim regionalnim festivalima, vraća u Zagreb i Rijeku gdje ima veliku bazu fanova.

Glasanje za Wild Card fazu trajat će do ponedjeljka, 14.09. u 23:59 i odvijat će se isključivo putem Twittera i to korištenjem hashtaga #MTVEMA i #NominateImeNominiranogIzvođača. Hashtag za Sassju je: #MTVEMA #NominateSassja

Obavezno se moraju stajati hashtagovi: #MTVEMA i #NominateImeNominiranogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja.

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike korištenjem određenog hashtaga na Twitteru plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za MTV Best Adria Act nagradu gdje ga već očekuju 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo i Hladno pivo.

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će u utorak, 15.09., trajat će do 14.10.u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Hladno pivo i pobjednik Wild Card nominacija.


Objavljeno 11.09.2015.

Vremeplov

Znam što sam učinio za glazbu ali ne zovite me legendom. Zovite me - Miles Davis.
Miles Davis