Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2CELLOS na Exitu!

2CELLOS na Exitu!Mladi hrvatski violončelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, osvojili su svijet svojim virtuoznim interpretacijama dobro poznatih pop rock hitova, a u subotu, 12.07. osvajaju i glavnu pozornicu EXIT festivala.

Od Michaela Jacksona, preko AC/DC-ja sve do Nirvane, njihove izvedbe popkulturnih hitova preodjenutih u ruho klasičnih instrumenata oduševljavaju sve na koje naiđu, osvajajući simpatije takvih glazbenih veličina kakav je Elton John, koji je za njih izjavio: “Morate ih čuti uživo, zaista su nevjerojatni! Posljednji put kad sam slušao nešto tako uzbudljivo bilo je 1960. na svirci Jimija Hendrixa…”

Mladi umjetnici iz Hrvatske proslavili su se vrtoglavom brzinom, svojom nekonvencionalnom obradom velikog hita Michaela Jacksona “Smooth Criminal”, nakon čega su potpisali ugovor sa Sony Masterworks izdavačkom kućom i započeli turneju sa Ser Eltonom Johnom.

U dosadašnjoj karijeri surađivali su s glazbenim divovima kao što su Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age i George Michael, nastupali širom svijeta u najpoznatijim glazbenim dvoranama poput Madison Square Garden, Paris Olympia, Queen’s Diamond Jubilee, kao i na ceremoniji Emmy u Los Angelesu. Svoj drugi album “IN2ITION” objavili su u siječnju 2013. godine. Ploču je producirao legendarni Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss, Deep Purple), a prestižni gosti na albumu su Elton John, Steve Vai, Lang Lang, Naya Rivera i Zucherro.

Objavljeno 25.06.2014.

Vremeplov

Uistinu vjerujem u ljubav. Ne mogu reći da sam 100 posto uspješan na tom području, ali smatram da je to jedno od nekolicine ljudskih iskustava vrijednih truda.
Trent Reznor (Nine Inch Nails)