Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2Cellos oduševili Zagreb!

2Cellos oduševili Zagreb!Koncert 2Cellos bio je rasprodan u samo nekoliko dana, mnogi obožavatelji nažalost nisu uspjeli kupiti kartu, a Luka i Stjepan imali su veliki i zahtjevan zadatak - pokazati na prvom, velikom, samostalnom koncertu u Zagrebu zašto ih obožava publika diljem svijeta uključujući i inozemne glazbene zvijezde.

I pokazali su, njihova izvedba pjesama s albuma prvijenca 2Cellos Luka Šulić & Stjepan Hauser (Sony Masterworks/Menart): Welcome to the Jungle, Viva La Vida, Human Nature, With Or Without You, Smooth Criminal, Smells Like Teen Spirit.

Publika je imala priliku čuti i izvedbe pjesama kojih nema na albumu, a koje u originalu izvode AC/DC, Green Day i Sting.

No prije energične izvedbe pop rock hitova u njihovoj jedinstvenoj u verziji na violončelima, publici su odsvirali i nekoliko pjesama iz njihovog repertoara klasike.

Stjepan je svirao Morriconea i Poppera, a Luka Rahmanjinova i Montijev Čardaš.

Poznatom dvojcu su se na pozornici pridružili Mia Miljković na klaviru te Duško Kranjc na bubnjevima.

Bila je to divna noć i za 2Cellos i za njihovu publiku. Luka i Stjepan nisu krili zadovoljstvo i sreću nakon uspješnog koncerta, a mnogobrojni obožavatelji su im pokazali koliko im znače i nakon koncerta - stol za kojim je popularni dvojac potpisivao albume i majice okružili su sa svih strana kako bi što prije dobili autogram.Objavljeno 24.12.2011.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević