Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

3. Valamar Jazz Festival

3. Valamar Jazz Festival3. Valamar Jazz Festival se već tradicionalno održava u Poreču, ali ove godine u novom terminu, od 20. do 24. lipnja.

Umjetnička direktorica festivala Tamara Obrovac i njen tim pripremili su i ove godine atraktivan glazbeni program koji će svakog istinskog ljubitelja jazza potaknuti da već sada datume festivala upiše u svoj kalendar. Iako će se festival održati nešto ranije nego prethodnih godina, dugi dani, ugodne noći i toplo more i dalje će biti začin bogatom festivalskom programu.

Počinje u srijedu, 20.05., sa zagrijavanjem u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine. Tamo će nastupiti popularni hrvatski pjevač Marko Tolja koji će uz potporu hrvatskih glazbenih snaga izvesti poznate jazz standarde.

Ponukani izvrsnim prošlogodišnjim iskustvom, organizatori su odlučili i ove godine kao mjesto održavanja uključiti i prekrasnu Eufrazijevu baziliku. U njenom atriju moći ćete uživati u, sigurni smo, nezaboravnom gitarističkom recitalu Ralpha Townera.

Od petka 22., do nedjelje 24.05. program će se odvijati na našoj glavnoj lokaciji, na prekrasnom otočiću Sv. Nikola, preko puta porečke rive. Na pozornici tik uz more nastupit će sa svojim sastavima vrhunski jazz glazbenici Enrico Rava, Joey Calderazzo, Cæcilie Norby, Hugh Masekela i Fred Wesley.

Kako bi cijeli Poreč odisao jazz atmosferom, festivalski tim pripremio je i niz popratnih događanja. Ulični nastupi mladih jazz glazbenika, izložba jazz fotografija, prijepodnevne svirke u lokalnim kafićima, ponoćni jam sessioni i after party programi pružit će zajedno s glavnim programom jedinstveni jazz doživljaj u prekrasnom Poreču.

Vrhunski enogastronomski užitak i kvalitetan smještaj svojim brojnim hotelima i kampovima omogućuje pokrovitelj festivala – tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta, koja je na svojim internetskim stranicama http://www.valamar.com/hr/jazz-festival objavila niz zanimljivih paketa koji uključuju smještaj u porečkim hotelima i ulaznice za sve dane festivala.

Objavljeno 09.05.2012.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin