Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

30 seconds to Mars na Mars festivalu!

30 seconds to Mars na Mars festivalu!Treće izdanje Mars festivala, s američkim rock sastavom 30 seconds to Mars u naslovnoj ulozi, događa se ove godine 10.06., još jednom u dvorištu pogona Jedinstvo na Trnjanskom nasipu.

Nakon što je prošlogodišnji Mars festival do vrha napunio spomenutu lokaciju s Skunk Anansie i nizom ostalih izvođača, dvorište kao main stage i klub Močvara kao second stage i ove godine čekaju niz bandova na trećem izdanju Marsa.

Prvi promotivni val festivalskih ulaznica po cijeni od 200 kn u prodaju kreće već od utorka 08.03., u Dallas music shopovima diljem Hrvatske, Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Rockmarku i svim Eventimovim prodajnim mjestima, kao i na www.eventim.hr.

Cijena od 200 kn aktualna je zaključno s ponedjeljkom 28.03., a od 29.03. iznosi 230 kn.
Na dan festivala cijena će biti 260 kn.

30 seconds to Mars na Mars festivalu nastupiti će u ulozi headlinera, sa svojim standardnim i punim live setom, i biti će im ovo prvi nastup uopće u ovoj regiji. Ostatak izvođača Mars festival objaviti će u narednim tjednima.

Objavljeno 08.03.2011.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal