Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

3.2. održan odličan koncert skupine Napalm Death u KSET-u

3.2. održan odličan koncert skupine Napalm Death u KSET-u Napalm Death se lako može usporediti sa prirodnim silama. Osnovani su davno (1981), a opet imaju toliku nevjerovatnu energiju na stage-u da mogu posramiti mnoge mlađe bandove.

Atmosfera u KSET-u bila je u najmanju ruku naelektrizirana; inače, utjecaj banda na scenu možete odrediti i po količini „starije“ ekipe koja se skupi na koncertu. Napalm Death je po tome kriteriju iznimno uspješan. Vidjeti tipa koji izgleda kao da ima 60 godina, kako nestrpljivo čeka nastup u prvom redu, samo potvrđuje tezu. :)

Odsviravši set od otprilike 70 minuta brutalnog grinda pretvorili su cijeli klub u jedan ogromni moshpit. Možda KSET nije veliki klub, ali sa stage-a je sigurno bilo lijepo gledati pola kluba kako nesputano uživa u buci. Osim presjeka karijere, dobili smo priliku čuti i nekoliko stvari sa zadnjeg albuma „Time Waits For No Slave“.

I za kraj što reći; kad vidiš ekipu kako poludi na klasike kao što su „Nazi Punks Fuck Off“ ili „From Enslavement To Obliteration“, znaš da su ti ljudi ovdje jer zaista vole ovaj bend.

Napalm Death je još uvijek moćna grind mašina koja će još neko vrijeme gaziti sve pred sobom, a ja sam ih vidio uživo na vrhuncu moći! :)

Slaves To The Grind!

MZ (Preuzeto sa www.vilenoise.com )

Objavljeno 12.02.2009.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)