Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

6. izdanje „Velike rock eksplozije“

6. izdanje „Velike rock eksplozije“Nakon pet godina festivala na kojem je nastupilo više od 60 hrvatskih bendova, za točno mjesec dana počinje šesto, klupsko izdanje „Velike rock eksplozije“ koje donosi pregršt zanimljivih izvođača.

U pet festivalskih večeri smještenih u KSET, nastupiti će ukupno 15 izvođača.

Novost ovogodišnjeg festivala su tematski podijeljenje večeri tako da nas ove sezone čeka: punk dan, retro dan, S dan, funk dan i zadnji dan.

Ovogodišnja „Velika Rock Eksplozija #6“ održava se od 15. – 19. listopada u zagrebačkom klubu KSET, a ulaznice će kao i uvijek na tom festivalu biti izuzetno pristupačne: 10/20/30 Kn.

Kao i svake godine u sklopu festivala održat će se radionica ZAMP-a, na kojoj će mladi autori i svi zainteresirani moći saznati sve što ih zanima o autorskim pravima, a uoči festivala biti će objavljen kompilacijski CD album s po jednom pjesmom svih sudionika festivala.

Ove su godine festival koji promiče autorsku glazbu i kreativnost mladih prepoznali i podržali HDS-ZAMP, grad Zagreb, ZAPRAF i HUZIP.

Objavljeno 27.09.2013.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)