Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

9th Croatian Blues Challenge

9th Croatian Blues ChallengeOstao je još samo jedan dan do nacionalnog natjecanja hrvatskih blues glazbenika - Croatian Blues Challengea...

Ovogodišnji Challenge će se održati u zagrebačom klubu Jiggy Bar od petka, 27., do nedjelje, 29. listopada, a već tradicionalno, natjecatelji će nastupiti u dvije kategorije:
Petak, 27.10.2017. Solo/duo kategorija
Subota, 28.10.2017. Band kategorija

Nedjelja, 29.10.2017. je rezervirana za pobjednike u obje kategorije te posebne strane goste - slovački duo Luboš Bena & Bonzo Radvanyi. Urnebesni Slovaci su uvijek rado viđeni gosti u Hrvatskoj, nastupili su u Zagrebu, Sisku, Rijeci, Puli... Svi koji su vidjeli ovaj iznimno kvalitetan duet, žele ga vidjeti i čuti opet, a oni koji nisu imali tu čast, imaju za to priliku već 29.10. u Jiggy Baru.

Prvi dan Croatian Blues Challengea pripada solo-duo kategoriji, stoga ne čudi što su u koncertnom dijelu večeri gosti upravo Sunnysidersi, koji su bili kao solo-duo pobjednici 2nd Croatian Blues Challengea i prvi predstavnici HBS-a koji su prošli u polufinale International Blues Challengea u Memphisu.

Oni promoviraju svoj treći studijski album Click Play (Spona, 2017.) te premijerno prikazuju i videospot naslovne pjesme. Iste večeri prisjetit ćemo se i nedavno preminulog člana HBS-a Dalibora Skeledžije - Skele, u čiju čast će njegovi prijatelji izvesti nekoliko Skelinih pjesama. Njegov Two For Blues je bio pobjednik solo-duo kategorije na 3rd Croatian Blues Challengeu te su predstavljali Hrvatsku i HBS u Memphisu i Rigi na europskom blues natjecanju.

Premijerno će se prikazati kratki video uradak s njegovog puta u Memphis.

Drugi dan CBC-a rezerviran za natjecanje bendova na kraju će akustičnom svirkom uveličati Mićo i Mačke, sastav iz Zapruđa koji ima jednu od najboljih pjesmarica autorskog hrvatskog rock-bluesa.

Objavljeno 26.10.2017.

Vremeplov

Svo to školovanje nikada te ne pripremi za stvarni život.
Juliette Lewis