Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

AC/DC najavili novi album

AC/DC najavili novi albumColumbia Records s ponosom najavljuje izlazak dugoočekivanog novog studijskog albuma grupe AC/DC: ’Rock or Bust’.

’Rock or Bust’ izlazi 2. prosinca i to nakon nakon 6 godina pauze. Na njemu će biti 11 novih pjesama. ’Rock or Bust’ nasljednik je albuma ”Black Ice” (2008) koji je bio #1 u 31 zemlji svijeta i imao je 8 milijuna prodanih primeraka.

’Rock or Bust’ snimljen je u proljeće ove godine u studiju Warehouse u Vancouveru. AC/DC su ponovo radili s producentom Brendanom O’Brienom i toncem Mikeom Fraserom.

27. rujna kanal Turner Sports pustit će kratki teaser novog singla, ’Play Ball’. Bit će to dio kampanje kojom se obilježava kraj ovogodišnjeg natjecanja američke bejzbol lige.

’Rock or Bust’ bit će prvi AC/DC album u 41 godini karijere koji su snimili bez člana osnivača grupe, Malcolma Younga. Početkom ove godine, AC/DC su objavili da će Malcom zbog bolesti uzeti pauzu.

Nažalost, zbog prirode njegove bolesti, Malcom se morao povući iz benda. Tijekom buduće turneje kojom AC/DC planira promovirati album ”Rock Or Bust”, umjesto Malcoma, svirat će njegov i Angusov nećak, Stevie.

Stevie Young, nećak osnivača grupe AC/DC, svirao je ritam gitaru na albumu ”Rock Or Bust” i pratit će bend na budućoj turneji.

Objavljeno 04.10.2014.

Vremeplov

Pričajte o snovima. Pokušajte ih ostvariti.
Bruce Springsteen