Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Amy Winehouse & Moby u Beogradu

Amy Winehouse & Moby u BeograduAmerički muzičar Moby nastupiti će zajedno sa Amy Winehouse 18.06. u Donjem gradu, na Kalemegdanu, a ulaznice za ovaj concert u prodaji su od 04.042011.

Cijene ulaznica iznose 33e za parter druge kategorije, 38e za parter prve kategorije i 45e za fan pit, a prodaja za članove svijetskog kluba fanova počela je još 01. 04.

Imajući u vidu da ulaznica osigurava dva velika koncerta iste večeri, kao i da se prosječne cijene ulaznica za ovogodišnje koncerte Winehouse kreću od 60 do 100 eura, predstavnici ”Avalon produkcije” očekuju dolazak velikog broja posjetioca iz regije, ali i cijele Europe.
Pored Srbije, popularna pjevačica će ovog ljeta nastupiti još u Grčkoj, Španjolskoj, Italiji i Švicarskoj.

Organizatori očekuju da će, kao i u Brazilu početkom godine, Winehouse pred beogradskim fanovima izvesti neke pjesme s novog albuma, ”nasljednika” čuvenog ”Back to Black”, kojim je osigurala status prve dame suvremene scene i zaradila čak pet Grammyija.

Točan datum izlaska novog albuma još uvijek nije poznat, ali pojedini londonski mediji tvrde da je već skoro završen, te da je moguće da će ga prije ljeta najaviti novi singl.

Britanski tabloidi, ranije opsjednuti burnim izlascima ekscentrične zvijezde, sada pišu da Amy nikad nije izgledala bolje i intrigira ih njeno bavljenje vrtlarstvom, što je muzički magazin ”NME” nazvao ”paklom za tabloide”.


Mobyju će ovo biti drugi koncert u Beogradu, budući da je popularni muzičar nastupio u maloj Sali SKC-a 1996. godine, a među 20 europskih gradova u kojima će nastupiti ovog ljeta, Moby će čak dva puta podijeliti scenu sa Winehousicom na Kalemegdanu 18. i u Ateni 22.06. Prije dvije godine Moby je nastupio i na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nedavno je objavio maksi singl sa tri nove pjesme, koje se mogu besplatno preuzeti s Mobijevog sajta a koje prethode njegovom 10. studijskom albumu ”Destroyed”, objavljenom 16.05. ove godine.

Iza sebe ima više od 20 milijuna prodanih albuma, preko 3.000 održanih koncerata na kojima svira klavijature, gitaru i bubnjeve i suradnju s imenima kao što su David Bowie, Daft Punk, Metallica, Public Enemy ili Beastie Boys.

Mnogi ga smatraju za jednog od najtalentiranijih muzičara današnjice, a njegova muzika je korištena u više od sto filmova, između ostalih ”Plaža”, ”Vrelina”, ”Bornov identitet”, ”Sutra ne umire nikad”.

Objavljeno 07.06.2011.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)