Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Artan Lili večeras u Tvornici

Artan Lili večeras u TvorniciArtan Lili, beogradski noise-pop band, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 22.04.2016. u sklopu promocije debitantskog uratka i vinilnog izdanja albuma. Kao predizvođač nastupit će kantautor Letarg.

Letarg je kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec), u tipičnoj rock formaciji, na prirodan i energičan način interpretirata svoje pjesme. Radi se o pop pjesmama koje istovremeno pokušavaju svojom jednostavnošću natjerati na ples te iznenaditi svojom kreativnošću i lucidnošću.

Debitantsko izdanje ”Paravan” iz 2014. odiše starim, reskim i sirovim zvukom koji se provlači kroz moderno skladane pjesme. Početkom ove godine s koncertnom ekipom izbacuje ”Faze Budnih Sanjara”, a za razliku od debitantskog uratka, radi se o konceptualnom izdanju gdje svaka pjesma predstavlja jednu fazu tijekom prekida veze.

Izdanje krase melodični pop rock aranžmani koji koketiraju s post punk energijom. Sva izdanja rađena su na principu DIY kulture gdje samu produkciju, mix i mastering potpisuje Letarg, dok u aranžmanima sudjeluje i njegova koncertna ekipa.

Objavljeno 22.04.2016.

Vremeplov

Ne vjerujem da netko mora biti izmučena duša kako bi napisao dobru glazbu.
PJ Harvey