Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Autonippon d.o.o. - Ovlašteni trgovac i serviser Toyota vozila

Sponzorirani članak

Autonippon d.o.o. - Ovlašteni trgovac i serviser Toyota vozilaAutonippon d.o.o. Rijeka, ovlašteni je zastupnik marke Toyota i poslujemo od 2001. godine a pokriva područje Primorsko-goranske županije. Do 2003. poslujemo u centru Rijeke, na adresi V.C. Emina 8a. U 2004. otvaramo novi prodajno-servisni centar na površini od 2000 m2, na istočnom ulazu u grad Rijeku, na Vežici, ulica dr. Zdravka Kučića 38 b. Od. 01.01.2007. poslujemo isključivo na ovoj adresi, na jednoj lokaciji.

Zapošljavamo 30 djelatnika. Postprodajna služba sastoji se od 15 tehnički obrazovanih i kontinuirano školovanih zaposlenika, a u limariji-lakirnici četiri zaposlenika. Pružamo usluge redovnog servisa i popravaka na toyota vozilima , usluge autolimarsko-lakirerskih popravka, vulkanizerske usluge.

Postprodajna služba raspolaže sa šest zamjenskih vozila.

Prodajna služba zapošljava pet prodajnih savjetnika i hostesu. U prodajnom salonu od 350 m2 izložena su vozila za prezentaciju, a ispred salona imamo 10 test vozila na raspolaganju kupcima za probne vožnje. U ponudi imamo i rabljena vozila.

Rast prodaje marke Toyota u PGŽ je kontinuirano prisutan. Razlog velikog uspjeha je iznimna kvaliteta Toyote. Bilježimo rast od 25% u 2006. u odnosu na 2005. U 2006. imali smo 6% udjela marke Toyota u PGŽ. Ako gledamo odnos 01-04/2007. u odnosu na 01-04/2006. imamo rast prodaje od 14%.

Najprodavaniji model je Yaris, a nova Toyota Auris naišla je odličan odaziv kupaca, dok prodaja svih ostalih modela unutar Marke Toyota kontinuirano raste.

Zaposlenici Autonippona prema svojim klijentima odnose se s respektom i poštovanjem jer su svoje povjerenje poklonili marki Toyota. Prema eventualnom problemu pristupaju odgovorno i analitički, kako se ne bi više ponovio. Takav odnos uzajamnog povjerenja vrlo često se prenosi usmenom predajom samih vlasnika koji rezultira njihovu ponovnu kupovinu Toyote a isto tako i njihovih poznanika i prijatelja. Temeljem dugogodišnje dobre suradnje s HypoGrupom, nudimo razne pogodnosti kod kupovine Toyote putem leasinga ili kredita.

Jednom godišnje cijela firma druži se na raftingu ili nekom vanjskom druženju.

Poslovni prostori Autonippona su velike površine zatvorene staklom, dobro osvijetljene i čiste.

Pozdrav iz Autonippona!

Autonippon d.o.o., Rijeka
Telefon: 051 458 858
Fax: 051 458 840
E-mail: prodaja@autonippon.hr
Adresa: Dr. Zdravka Kučića 38b, Vežica, Rijeka

Radno vrijeme:
Salon - pon-pet: 8-19, subota: 8-13
Servis - pon-pet: 8-16, subota: 8-13

Web: www.toyota.hr/autonippon

Objavljeno 22.04.2008.

Vremeplov

Ritam ili imaš ili nemaš a kad ga imaš onda je to potpuno.
Elvis Presley