Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bad Daughter - Osvojen Porin u susret koncertnoj promociji albuma

Bad Daughter - Osvojen Porin u susret koncertnoj promociji albumaBad Daughter osvojila je nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu, a savršen je to uvod u koncertnu promociju iznimno hvaljenog debitantskog albuma u pogonu Jedinstvo 6. svibnja 2022.

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, novi solo projekt Bad Daughter predstavila je singlom “Favourite Game”. Priču je gradila godinama, a upravo joj je najavna pjesma albuma prvijenca zavrijedila diskografsku nagradu Porin za žensku vokalnu izvedbu.

Osvojena nagrada uvod je u koncertnu promociju albuma “Let Me Panic” za koju se sprema audio-vizualni spektakl. Po prvi puta će Bad Daughter uživo predstaviti hvaljeni prvijenac koji je osvojio nagrade za najbolji album 2021.

Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara “Let Me Panic” skupno izabralo za album godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album po glasovima 50 izdavača i profesionalaca iz glazbene industrije. Na Rock&Off nagradama je Bad Daughter osvojila one za album godine, kao i Pop&Off izvođača godine.

Kroz solo projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju. Album “Let Me Panic” rađen je u suradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane.Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku glazbu i pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što Dunja i Leo privatno slušaju. Među osam pjesama na albumu, tu su ”Favourite Game”, “Thick”, te “New Lover”, a debi u izdanju LAA je dostupan na svim streaming servisima.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta koštat će 80 kn. Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.Objavljeno 31.03.2022.

Vremeplov

Imati bend danas u Hrvatskoj je isto što i imat hemeroide – nezgodno, zahtjevno, krvavo i nikog nije briga.
Ida Prester (Lollobrigida)