Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bernays Propaganda pjevaju ’’Laži me, laži me’’

Bernays Propaganda pjevaju ’’Laži me, laži me’’Makedonski plesni post-punkeri Bernays Propaganda, koji su inspiraciju za svoje ime našli kod oca PR-a Edwarda L. Bernaysa, si u ovom kičasto-euforičnom novogodišnjem periodu pjevaju ”Laži me, laži me”.

Tako se naime naziva prvi singl sa njihovog nadolazečeg četvrtog albuma ”Politika”, koji izlazi 14. ožujka 2016. za slovensku nezavisnu izdavačku kuću Moonlee Records.

Singl ”Laži me, laži me” je dostupan za preslušavanje i free download na Moonlee Bandcamp profilu, kao i na YouTube kanalu.

Nakon više stotinjak koncerata, tri dugometražna albuma, pa čak i turneje po SAD može se reći, da su Bernays Propaganda jedan od internacionalno najprepoznatljivih bendova iz Makedonije.

Plesni post-punk aktivisti su turnejska zvjerka, koja je krajem 2014. doživjela kadrovske promjene, bubnjara zamjenila za ritam mašinu i ubrzo se vratila ljeti 2015. sa rekonstruiranom postavom i novim zvukom, koji besramno flertuje sa elektro-indie-pop utjecajima. I zbog toga je uzbuđenje u očekivanju novog albuma Bernays Propaganda još toliko veće.

Brzo nakon izlaska albuma Bernays Propaganda u travnju i svibnju kreću na jednomjesečnu europsku turneju, u okviru koje će odsvirati i nekoliko koncerta po regiji. A več u početku veljače će nastupiti na festivalu MENT Ljubljana, koji je najavljen za 03. - 05.02.2016.

Objavljeno 09.01.2016.

Vremeplov

Djelo treba nadživjeti autora, dati mu neku drugu sliku, drugu dimenziju. To je mitologija rocka.
Zoran Kostić Cane (Partibrejkers)