Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Beth Hart - trenutno prva bijela dama Blues glazbe

Beth Hart - trenutno prva bijela dama Blues glazbeBeth Hart je rođena u Los Angelesu, a glazba je postala dio njezina života prije nego što je ona, kako kaže, postala svjesna sebe.

Iako su prvi albumi izdani početkom 1990-ih, 1999. godine je privukla pozornost sa singlom ”LA Song”, nakon čega je karijera počela uzlaziti.

Prije dvije godine izdala je album ”Better Than Home”, koji je odmah poslije izlaska stigao do prvog mjesta Itunes Blues liste, te dospio na 4. mjesto ukupne MOJO liste albuma godine. To joj je otvorilo vrata u mnogim klubovima, a potom i u velikim koncertnim dvoranama širom svijeta.

Istodobno, emocionalna i snažna, nježna i ”sirova”, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije ne ostavlja nikoga ravnodušnima. Bilo da je sama sa klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda ”prži” ozbiljan rokenrol, ona daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom.

Ta sirova emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe diljem svijeta zaljubljuje u nju, i zbog kojeg je i interes publike za njezin koncert u Beogradu velik.

”Biti će svega toga, naravno. Moj bend zna zaista ogroman broj pjesama, tako da možemo svirati sve što volimo u tom trenutku. Nijedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu set listu za cijelu turneju ”- kaže Beth i obećava koncert koji će zadovoljiti i one koji je je najviše vole u bluesy izdanju, ali i one koji su željni dobre rockenrol svirke:” Napravit ćemo miks ... Mislim da je dosadno kada je čitav koncert ’hard’ ili obrnuto, kada je sve lagano.“

Koncertne ulaznice po cijeni od 2.900 RSD (25e) dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.rs.

Organizatori koncerta su Hala Sportova i HHArtists

Objavljeno 05.11.2017.

Vremeplov

Izlazimo iz jednog nasilnog razdoblja u kojem su dominirale materijalističke vrijednosti i manipuliranje ljudskim životima zbog tzv. Viših ciljeva, a ustvari interesa različitih elita i ulazimo u doba u kojem će prevladavati duhovnost, tolerancija i nematerijalne vrijednosti.
Saša Antić (TBF), intervju za RiRock.com