Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Biohazard @ Viva la Pola!

Biohazard @ Viva la Pola! Viva la Pola! u svojoj jedanaestoj godini predstavlja i dovodi u Pulu najveće legende hardcore metala, jedne i neponovljive Biohazard.

Isplanirajte već sada, savršen godišnji odmor, u jednome od najljepših gradova na mediteranu i nazočite neponovljivom koncertu ovog kultnog njujorškog benda.

Na sam spomen grupe Biohazard, adrenalin uzavrije i jednostavno je teško ostati ravnodušnim jer riječ je o bendu koji je obilježio anale žestoke glazbe, ostvario mnoge uspjehe, te je u svojoj dvadesetsedmogodišnjoj karijeri uvelike utjecao na razvoj i popularizaciju hibrida hardcore punka i metal glazbe te mnogih drugih budućih smjerova, posebice nu metala.

Biohazard s radom kreće 1987. u jednoj od gradskih četvrti New Yorka - Brooklynu, proizvevši autentičan zvuk njujorških ulica, oslikanih surovošću novoga vremena, među prvima objedinjavajući hardcore punk s heavy metalom i hip-hopom... Kroz niz od 27 godina te devet studijskih albuma, Biohazard je pokazao što znači biti predan i vjeran svojim glazbenim postulatima.

Uz istoimeni debi album objavljen 1990. godine, preko albuma „Urban Discipline“ (danas jednime od klasika žanra), kojime Biohazard skreće veliku pozornost kako heavy metal tako i hardcore publike, preko stvari „Punishment“ koja biva najemitiraniji video uradak u povijesti MTV-og „Headbanger’s Balla“ a, da bi album u kratkom vremenu bio prodan u više od milion primjeraka, Biohazard je u samo nekoliko godina dospio na sam vrh scene.

Nastavljajući niz, 1993. Biohazard ujedinjuje snage s hardcore rap grupom Onyx i snima naslovnu numeru za film „Judgement Night“. Samo u SAD-u, album s glazbom iz istoimenog filma prodan je u više od dva miliona primjeraka.

1994. Biohazard potpisuje za „Warner Bros Records“ i objavljuje album „State of the World Address“ uz singl ”How It Is” na kojemu gostuje Sen Dog iz Cypress Hilla. Potvrda snage i veličine benda, dolazi u obliku nastupa na legendarnom „Monsters of Rock“ festivalu na „Castle Doningtonu“, album biva prodan u više od milion primjeraka, a magazin „Rolling Stone“ logo grupe Biohazard proglašava najboljim te godine.

1996. pod producentskom palicom Dave Jerdena (Alice in Chains, Jane’s Addiction, The Offspring, Red Hot Chili Peppers, ...), Biohazard objavljuje četvrti album „Mata Leão“, te „razvaljuje“ „Ozzfest“ uz Ozzy Osbournea, Slayer, Danzig, Sepulturu i dr. Tijekom europske promocije istoga albuma, Biohazard snima nastup u Hamburgu (Njemačkoj) što 1997. biva objavljeno na njihovom prvom albumu uživo „No Holds Barred (Live in Europe)“.

Ne propustite koncert najvećih legendi hardcore metala, u Puli, i to u open-air izdanju na pozornici kompleksa kluba Uljanik, 28. srpnja!!!
Zanimljivost ovoga koncerta je i ta što će ovaj dolazak grupe Biohazard biti ekskluzivan koncertni nastup za područje Hrvatske, Srbije, BIH, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Italije. Dakle, ovoga ljeta, Puli je pripala čast imati uživo jedan takav legendaran bend, nasreću brojnih štovatelja žestoke glazbe.

Pula je tritisućljetni grad na jugu istarskog poluotoka i savršen je za spajanje ljetovanja i pravih koncertnih užitaka :-) Ne propustite ovu jedinstvenu prigodu
Pretprodajna cijena ulaznice iznosi 140 kn

Pula:
Klub Uljanik - Dobrilina 2
Rock Caffe - Scalierova 8 Caffe Bar Scandal Express - Ciscuttijeva 15
Caffe Bar Mimoza - Vukovarska 13
Caffe Bar Bass - Širolina 3

Rovinj:
Dallas Music Shop - Carera 72 (tel. + 385 52 813 493)
Diljem Hrvatske i Europe: www.eventim.hr

Rezervacija ulaznica: vivalapola2008@gmail.com

Objavljeno 20.06.2014.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison