Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

“Black Porsche” novi singl Mary May

“Black Porsche” novi singl Mary May“Black Porsche” novi je, ujedno i posljednji singl Mary May kojim predstavlja koncertni album “Things You Can’t Put Your Finger On / Live” snimljen na nastupu održanom u zagrebačkoj 1. Gimnaziji krajem 2019. godine.

Live album donosi proširenu verziju hvaljenog prvijenca ”Things You Can’t Put Your Finger On” snimljenog uživo iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis. Prije pjesme “Black Porsche” Mary je izbacila singlove “Save Your Prayers” i “Grpwn Girl” koje je izvela s bendom u sastavu Luka Čapeta na gitari, Borko Rupena na bubnjevima, Marko Ferlan na kontrabasu i Marin Živković na saksofonu.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem. Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Album objavljuje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu. Izdanje dolazi u obliku dvostruke vinil ploče koju se online može naručiti preko webshopa Pass The Hat Records.

Također, dostupna je za prodaju i u prodavaonicama Menart-a i Karma vinil record shopa te za slušanje na Bandcampu Pass The Hat Recordsa.

Objavljeno 13.05.2020.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison