Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

“Black Porsche” novi singl Mary May

“Black Porsche” novi singl Mary May“Black Porsche” novi je, ujedno i posljednji singl Mary May kojim predstavlja koncertni album “Things You Can’t Put Your Finger On / Live” snimljen na nastupu održanom u zagrebačkoj 1. Gimnaziji krajem 2019. godine.

Live album donosi proširenu verziju hvaljenog prvijenca ”Things You Can’t Put Your Finger On” snimljenog uživo iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis. Prije pjesme “Black Porsche” Mary je izbacila singlove “Save Your Prayers” i “Grpwn Girl” koje je izvela s bendom u sastavu Luka Čapeta na gitari, Borko Rupena na bubnjevima, Marko Ferlan na kontrabasu i Marin Živković na saksofonu.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem. Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Album objavljuje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu. Izdanje dolazi u obliku dvostruke vinil ploče koju se online može naručiti preko webshopa Pass The Hat Records.

Također, dostupna je za prodaju i u prodavaonicama Menart-a i Karma vinil record shopa te za slušanje na Bandcampu Pass The Hat Recordsa.

Objavljeno 13.05.2020.

Vremeplov

Glazba nikada ne bi trebala nanositi štetu.
Robbie Robertson