Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Black Rebel Motorcycle Club na INmusic festivalu!!

Black Rebel Motorcycle Club na INmusic festivalu!!Na jednoj od pozornica ovogodišnjeg INmusic festivala zasvirat će bend Black Rebel Motorcycle Club.

Ono si četvrto najavljeno ime ovogodišnjeg festivala, nakon headlinera Placebo te Eagles of Death Metal i We Are Shining.

Black Rebel Motorcycle Club gostovali su u Zagrebu, i to 2004. godine kada su održali koncert u zagrebačkoj Močvari nakon što su trebali biti predgrupa na otkazanom koncertu Lennya Kravitza. No, B.R.M.C. nisu iznevjerili publiku te su održali sjajan nastup, i to sve - besplatno.

Black Rebel Motorcycle Club osnovali su 1998. godine dvojica srednjoškolskih prijatelja - Robert Levon Been aka Robert Turner (bas/vokal) i Peter Hayes (gitara/vokal) u San Franciscu. Kao treći član pridružio im se britanski bubnjar Nick Jago. Iako su prva dvojica porijeklom iz San Francisca, kasnije će im baza postati Los Angeles.

Nakon albuma Baby 81 iz 2007. godine bubnjar Nick Jago je napustio bend kako bi se posvetio solo projektima, a bendu se pridružila Leah Shapiro iz The Raveonettesa. B.R.M.C. uskoro izdaju album i DVD ”Live In Paris”, a uživo ćemo ih imati prilike gledati na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Objavljeno 16.01.2015.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin