Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Blur nakon 8 godina objavljuju novi album

Blur nakon 8 godina objavljuju novi albumPoznati engleski sastav Blur 21. srpnja objavljuje ”The Ballad of Darren”, nakon duge pauze od novih izdanja.

Ovo je njihov prvi album u 8 godina nakon iznimno uspješnog ”The Magic Whip” koji je osvojio vrhove mnogobrojnih ljestvica 2015. godine te oduševio i publiku i kritiku. ”The Ballad of Darren” deveti je studijski album popularne grupe snimljen u Londonu pod producentskom palicom Jamesa Forda.

Na novom albumu se nalazi 10 pjesama među kojima se nalazi ”The Narcissist”, prvi singl s nadolazećeg izdanja koji već sada samo na Spotifyju broji više od 3.5 milijuna streamova! Damon Albarn, frontmen grupe Blur te jedan od idejnih tvoraca popularne grupe Gorillaz, o novom albumu je izjavio: ”Ovo je zapis naknadnog potresa, razmišljanje i komentar o tome gdje se sada nalazimo”.

Objavljeno 10.06.2023.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)