Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bonobo u Ljubljani

Bonobo u LjubljaniZa kraj proljetnog tjedna, u nedjelju, 10.04.2011., u već razvikanom Kinu Šiška u Ljubljani, očekuje nas glazbenik Simon Green sa live bendom i vokalom Andreom Trianom. Priča je psihodelična, triphopistična, hiphopistična, jazzistična i elektronička a imenuje se Bonobo.

Nakon uspješnog albuma “Dial M for Monkey”, Bonobo live bend predstaviti će i svoj posljednji uradak iz 2010. godine, “Black Sands”. Simon Green dolazi iz Velike Britanije ali svakim novim radom njegova glazba postaje sve kompleksniji spoj utjecaja ritmova i boja sa svih krajeva svijeta. Ako već niste osjetili nalet proljeća u vjetru, cvijetu i suncu, možda ga dohvatite u ovom glazbenom nastupu u bliskom susjedstvu.

Nastup će se održati u Katedrali Kina Šiška, a ulaznice se prodaji po cijeni od 20 eura, 16 eura za studente i 25 eura na dan.

Objavljeno 07.04.2011.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)