Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Božić uz Joea Cockera!

Božić uz Joea Cockera!Na HTV2 će ovog Božića, 25. 12., u 23.16 sati biti prikazana snimka sjajnog koncerta Joea Cockera ”Fire It Up - Live”, snimljena u Lanxess Arena, Köln, 22.04. 2013. Repriza je zakazana za dan kasnije, 26.12. u 16.35 sati.

TV snimka je nastala na temelju ovogodišnjeg studijskog izdanja ovog legendarnog glazbenika i miljenika hrvatske publike: prvog live izdanja (uživo) u posljednjih dvadeset godina: Fire It Up - Live (Sony Music/Menart).

Osim live snimke i prekrasne atmosfere , izdanje je i sjajna best of kompilacija Cockerovih uspješnica. Aktualni studijski album ”Fire It Up” promovirao je na koncertnoj turneji u sklopu koje je posjetio i Hrvatsku, a materijal za ovo fantastično CD i DVD izdanje, snimljen je u
Lanxess Arena, Köln, 22.04. 2013. Uz hitove poput ”With A Little Help Of My Friends”, ”Summer in the city”, ”You Can Leave Your Hat On”, ”Unchain My Heart”, ”Up Where We Belong”, i ”You Are So Beautiful”, DVD donosi i bonus making of materijal kako bi obožavatelji imali prilike vidjeti i ono što nisu mogli na koncertima.

Cocker će sljedeće godine proslaviti sedamdeseti rođendan. Što se bogatog opusa tiče, kaže kako je pjesma ”You Are So Beautiful”, koju je napisao 1974. godine, vrhunac svakog koncerta i kako je još uvijek moćna. Također presretan je zbog mnogih obožavatelja koji ga prate godinama:

’Postoje dvije moje obožavateljice, Simone i Judith, koje dolaze gledati moje koncerte u zadnjih 25 godina. Zaboravio sam na koliko stotina koncerata su bile, ali još uvijek su tu.’

Objavljeno 25.12.2013.

Vremeplov

Ne mislim da uspjeh iznenada dođe i da je čovjek onda sretan. Nije tako. Ako ljudi to misle, jako će se razočarati.
Michael Hutchence (INXS)