Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Braća Teofilović i Miroslav Tadić u Kerempuhu

Braća Teofilović i Miroslav Tadić u KerempuhuU zagrebačkom kazalištu Kerempuh, u petak 28.2. s početkom u 20 sati, održati će se cjelovečernji koncert Braće Teofilović i Miroslava Tadića...

Braća Teofilović, Ratko i Radiša izvođači su drevne srpske i balkanske vokalne muzike. Do danas su snimili preko 40 pjesama, od kojih se 15 našlo na debi albumu Čuvari sna, objavljenom 1998. Objavili su i CD Sabazorski vetrovi.

Nastupali su na brojnim festivalima i koncertima širom svijeta. Braća Teofilović izvode brojne tradicionalne pjesme koje ljudi od davnina pamte, ali i pjesme koje su bile zaboravljene ili sačuvane samo u fragmentima.

Gitarista, kompozitor, aranžer i pedagog, Miroslav Tadić jedan je od naših najpriznatijih i najproduktivnijih umjetnika u svijetu. Majstor klasične i električne gitare slovi kao jedan od trideset najoriginalnijih gitarista svijeta.

Njegova glazba je mješavina različitih muzičkih stilova kao što su barok, klasika, jazz, blues, rock, balkanski folklor, flamenko, afrička i indijska muzika. Snimio je preko 30 CD-a za izdavačke kuće širom svijeta, a pisao je muziku za veliki broj eksperimentalnih i kratkometražnih filmova.

Broj ulaznica je ograničen.
Cijena ulaznice 120 kuna, karte su u prodaji na blagajni Kazališta Kerempuh.

Objavljeno 21.02.2014.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer