Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Braća Teofilović i Miroslav Tadić u Kerempuhu

Braća Teofilović i Miroslav Tadić u KerempuhuU zagrebačkom kazalištu Kerempuh, u petak 28.2. s početkom u 20 sati, održati će se cjelovečernji koncert Braće Teofilović i Miroslava Tadića...

Braća Teofilović, Ratko i Radiša izvođači su drevne srpske i balkanske vokalne muzike. Do danas su snimili preko 40 pjesama, od kojih se 15 našlo na debi albumu Čuvari sna, objavljenom 1998. Objavili su i CD Sabazorski vetrovi.

Nastupali su na brojnim festivalima i koncertima širom svijeta. Braća Teofilović izvode brojne tradicionalne pjesme koje ljudi od davnina pamte, ali i pjesme koje su bile zaboravljene ili sačuvane samo u fragmentima.

Gitarista, kompozitor, aranžer i pedagog, Miroslav Tadić jedan je od naših najpriznatijih i najproduktivnijih umjetnika u svijetu. Majstor klasične i električne gitare slovi kao jedan od trideset najoriginalnijih gitarista svijeta.

Njegova glazba je mješavina različitih muzičkih stilova kao što su barok, klasika, jazz, blues, rock, balkanski folklor, flamenko, afrička i indijska muzika. Snimio je preko 30 CD-a za izdavačke kuće širom svijeta, a pisao je muziku za veliki broj eksperimentalnih i kratkometražnih filmova.

Broj ulaznica je ograničen.
Cijena ulaznice 120 kuna, karte su u prodaji na blagajni Kazališta Kerempuh.

Objavljeno 21.02.2014.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)