Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi - Furiozan kraj godine i jak početak nove

Brkovi - Furiozan kraj godine i jak početak novePunk folk wellness mašina Brkovi 2016. zaključit će furioznom serijom koncerata, a jednakim intenzitetom nastavit će i u prvim mjesecima sljedeće godine.

Prosinački tour Brkovi su započeli u zabočkom Regeneratoru eksplozivnim nastupom koji je u svom finalu, na pjesmi «Bolje da sam s frendovima pio rujno vino» imao pravu invaziju fanova na pozornicu. The Club u Jesenicama vidjet će i čuti Brkove 16. prosinca, a dan kasnije bend će se spustiti do legendarnog Orto Bara u Ljubljani. Zadnji dani ove godine rezervirani su za Vinkovce i Beograd. Vinkovački Marinfest na rasporedu je 28. prosinca, a beogradski Depo 30.

Prvi nastup u 2017. Brkovi će imati u labinskom Alter Egu 20. siječnja. Slijede im Solin (Kameleon, 3. veljače), Dubrovnik (Lazareti, 4. veljače) i Nedelišće (Čehaj Fest 24. veljače). I dok se kalendar grupe ubrzano popunjava najdalji dogovoreni nastup je onaj 20. svibnja na moto susretima u Pleternici.

Trubulentnu godinu Brkovi će pamtiti po nekoliko izuzetnih stvari. Grupa je obogatila svoju diskografiju albumom «Torzo Dade Topića» s kojeg su skinuta tri odlična singla: «Seks i droga», «Meti ispred zvojih vrata» i «Ovce», u kojem su vokalne snage udružili sa Sassjom.

Album je koncertno promoviran na više od 40 svirki među kojima su najviše ostale upamćene dvije Tvornice kulture, u beogradskoj Hali sportova, Dublinu te na Blokstok festu u Novom Sadu gdje je izazvan pravi kaos među više od 9000 fanova.

Objavljeno 09.12.2016.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)